Follow us

Πώς να δημιουργήσεις ένα ανοιξιάτικο look φορώντας μαύρο χρώμα | Κάνε το όπως η Σοφία Καρβέλα

Ποιος είπε ότι το μαύρο δεν μπορεί να φορεθεί και την άνοιξη;

Πώς να δημιουργήσεις ένα ανοιξιάτικο look φορώντας μαύρο χρώμα | Κάνε το όπως η Σοφία Καρβέλα Instagram@thesofiakarvela

Την άνοιξη βασικοί πρωταγωνιστές της γκαρνταρόμπας μας είναι τα ανοιχτόχρωμα και χρωματιστά κομμάτια ή αξεσουάρ χωρίς όμως αυτό να αποκλείει τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας που εμπιστευόμαστε. Μπορεί τις περισσότερες ανοιξιάτικες ημέρες να προτιμάμε αποχρώσεις που συνάδουν με τον καιρό αλλά και τη διάθεση μας όμως ότι εποχή και να διανύουμε πάντα θα έρθει η μέρα που φυσικά θα μας γεννηθεί η επιθυμία να φορέσουμε κάποιο μαύρο item που έχουμε στην ντουλάπα μας. Γιατί; Γιατί είναι άνετο, είναι all time classic, ταιριάζει στο στιλ μας αλλά και στη διάθεση της ημέρας (χωρίς να σημαίνει ότι είμαστε moody).

Μπορεί το μαύρο να είναι συνδυασμένο στο μυαλό μας ως ένα ένα χειμερινό χρώμα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να δείξει "ανάλαφρο” τόσο διαλέγοντας τα σωστά υφάσματα και items αλλά και με την προσθήκη αξεσουάρ που μπορούν να δώσουν μία διαφορετική πινελιά στο look. Έμπνευση για ένα ανοιξιάτικο total black look μας έδωσε η fashionista, Σοφία Καρβέλα η οποία κατάφερε με απλό και έξυπνο τρόπο να προσθέσει τις κατάλληλες πινελιές για να μεταμορφώσει το σύνολο της.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα η Σοφία Καρβέλα συνδύασε ένα μαύρο leather jacket με μαύρο denim παντελόνι και μαύρο top και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με την προσθήκη αξεσουάρ σε λευκή και εκρού απόχρωση. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα εκρού φουλάρι το οποίο είχε δέσει γύρω από τον λαιμό της και λευκά ψηλοτάκουνα pointy μποτάκια δίνοντας έτσι styling πόντους και έναν ανοιξιάτικο αέρα στο look της.

Δες την εμφάνιση της

Επέλεξε και εσύ να συνδυάσεις το total black look σου με λευκά ή μπεζ αξεσουάρ όπως η Σοφία Καρβέλα. Δες παρακάτω αυτά που διαλέξαμε για να αντιγράψεις το outfit.


Λινό φουλάρι, H&M

Μπεζ δερμάτινα μποτάκια, Tsakiris Mallas

Ξεβαμμένο καπέλο jockey, Stradivarius

Τσάντα ώμου με ribbed σχέδιο Butter, ALE

Ζώνη με τρουκς, Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ