Follow us

Τα key items που ανυπομονούμε να φορέσουμε φέτος την άνοιξη

Το casual συναντά την κομψότητα στη νέα συλλογή S/S 23' της Calvin Klein.

Calvin Klein Courtesy of Calvin Klein

Για κάθε γυναίκα έρχεται κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο που συνειδητοποιεί πόσα κομμάτια (στα αλήθεια) απουσιάζουν από την ντουλάπα της. Για εμένα αυτές οι εποχές είναι συνήθως οι μεταβατικές, το φθινόπωρο και η άνοιξη. Ειδικά φέτος την άνοιξη κατάλαβα πως είναι αρκετά αυτά που χρειάζομαι αλλά δεν έχω άπλετο χρόνο για να κάνω window shopping ή e-shop hopping για να βρω τα κομμάτια που θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τα CK Essentials της φετινής άνοιξης

Το πρώτο, λοιπόν, που έκανα ήταν λίστα με όλα τα κομμάτια που χρειάζομαι και στα οποία έπρεπε να επενδύσω για να φτάσω ακόμα πιο κοντά στη δημιουργία μιας time capsule wardrobe. Αποφάσισα να ξεκινήσω με τα staples, όπως είναι το underwear και τα denim, και το πρώτο πράγμα που σημείωσα ήταν τα νέα άνετα και βαμβακερά αλλά και αισθησιακά εσώρουχα της Calvin Klein. Δεύτερη σημείωση στη λίστα μου: ένα άνετο bralette για την προπόνηση μου.

Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι σίγουρα πρέπει να επενδύσω σε νέα denim items του γούστου μου έτσι ώστε να κάνω update τις εμφανίσεις μου σύμφωνα με το denim on denim trend της φετινής σεζόν. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να πάρω κάτι για το αγόρι μου. Χωρίς αμφιβολία, τα denim κομμάτια αποτελούν τη no.1 επιλογή.

Τα key items που ανυπομονούμε να φορέσουμε φέτος την άνοιξη

Τα κομμάτια που ξεχώρισα από τη συλλογή S/S 23' της Calvin Klein

Μετά από αρκετή σκέψη και αφού είδα την καμπάνια της νέας συλλογής της Calvin Klein, συνειδητοποίησα ότι το δημοφιλές brand είναι αυτό στο οποίο πρέπει να στραφώ για να βρω όλα αυτά τα οποία χρειάζομαι με εγγυημένη ποιότητα, διαχρονικότητα και άποψη. Περιηγήθηκα λοιπόν στη νέα συλλογή της Calvin Klein με διαχρονικά essentials και μπορώ να πω ότι οι αγορές μου με έχουν αφήσει εντυπωσιασμένη. Ανυπομονώ να φορέσω όλους τους πιθανούς συνδυασμούς από τη νέα συλλογή των Calvin Klein Jeans και των Calvin Klein Underwear που έχω πλέον στην γκαρνταρόμπα μου!


Courtesy of Calvin Klein

Όταν επιλέγω να φορέσω τα εσώρουχα Sophisticated Lounge Geo Lace Triangle Bra από τη νέα συλλογή της Calvin Klein εκτοξεύεται η αυτοπεποίθηση μου με τη λεπτεπίλεπτα αισθησιακή και ελαφριά σιλουέτα τους, ενώ τα Sheer Marquisette Lace είναι αυτά που μου έχουν κλέψει την καρδιά με τα ελαφρά και μη φοδραρισμένα σουτιέν τους. Όσο για τα μπικίνι με την all over graphic δαντέλα, δεν μπόρεσα να διαλέξω ένα όποτε επέλεξα το μαύρο και το λευκό για μια αισθησιακή αλλά και μία πιο ρομαντική εκδοχή, ανάλογα με τη διάθεσή μου.

Courtesy of Calvin Klein

Την ανάγκη και επιθυμία μου για άνετα κομμάτια τα οποία θα μπορώ να φοράω από το πρωί στο γραφείο αλλά και μετά την προπόνηση μου, έχει καλύψει πλήρως το Modern Cotton T-shirt Bralette το οποίο είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά μαλακό και εύπλαστο βαμβακερό καθιστώντας το ως μια από τις αγαπημένες μου επιλογές για την καθημερινότητα μου, ενώ τα μακριά του μανίκια προσθέτουν ένα effortless sport στιλ.

Το Modern Cotton Performance είναι, επίσης, το σετ εσωρούχων που δεν μπορώ να αποχωριστώ από το καθημερινό μου ντύσιμο καθώς στη νέα συλλογή της Calvin Klein τα εμβληματικά εσώρουχα του brand έχουν μία νέα ιδιαίτερη απορροφητική "ζώνη μέσης" με το λογότυπο – σύμβολο, αλλά και με καινοτόμο ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα από τον ιδρώτα μετά το τέλος της προπόνησης. Όσο για το bralette χωρίς επένδυση, που επέλεξα για να σετάρω το brazilian σλιπ, μου προσφέρει άνεση για να έχω έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Courtesy of Calvin Klein

Λόγω της επιστροφής του minimal trend των 90s, το οποίο ανταποκρίνεται σε μία αισθητική που μου αρέσει να υιοθετώ στις εμφανίσεις μου, αποφάσισα να επενδύσω σε ένα staple denim παντελόνι. Το Authentic Straight Jeans αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για εμένα λόγω της κλασικής jean σιλουέτας του που εφαρμόζει με straight leg σε όλο του το μήκος και με κάνει να νιώθω άνετα. Επένδυσα, επίσης, και σε μία περισσότερο loose γραμμή για τις χαλαρές εμφανίσεις μου, από τη σειρά 90s Loose Jeans της Calvin Klein, με χαμηλότερο ύψος και φαρδιά straight legs, που έχει γίνει το συνώνυμο της άνεσης και της ευκολίας, και είναι η πρώτη μου επιλογή όταν θέλω να είμαι casual αλλά και stylish.

Για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φούστες. Η girly denim φούστα High Waist A-Line Denim Mini Skirt την οποία μπορώ να συνδυάζω με το Oversized Cropped Denim Jacket από τη νέα συλλογή Calvin Klein θα με δικαιώσει. Και τα δύο κομμάτια είναι κατασκευασμένα από βαμβακερό denim προσφέροντας άνεση και ευελιξία κινήσεων, ενώ το χαλαρό κόψιμο και η στενή γραμμή στη μέση του Denim Corset Jacket το καθιστούν ιδανικό για να συνδυαστεί με την ψηλόμεση φούστα με γραμμή Α προσφέροντας ένα edgy look και μία effortlessly cool εμφάνιση.

Φυσικά μετά από όλες αυτές τις αγορές που έκανα για τον εαυτό μου θέλησα να κάνω ένα δώρο στο αγόρι μου. Η τέλεια επιλογή ήταν το Cropped Cotton Jacket σε λευκό χρώμα με μεγάλες patch τσέπες, ενώ το μεταλλικό φερμουάρ και το signature patch με το λογότυπο είναι οι λεπτομέρειες που τον κέρδισαν.



Courtesy of Calvin Klein

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans S/S’ 23 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ