Follow us

To Hollywood πήγε Bollywood | Οι glam εμφανίσεις των σταρ που βρέθηκαν σε εγκαίνια στη Βομβάη

Zendaya, Gidi Hadid, Penelope Cruz και Priyanka Chopra βρέθηκαν στην Ινδία για τα εγκαίνια της έκθεσης "India in Fashion".

To Hollywood πήγε Bollywood | Οι glam εμφανίσεις των σταρ που βρέθηκαν σε εγκαίνια στη Βομβάη Splash News / Ideal Images

Λίγο αφότου η Βομβάη της Ινδίας φιλοξένησε το show του οίκου Dior, βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης "India in Fashion" που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο πολιτισμού Nita Mukesh Ambani. Για το λαμπερό event, ταξίδεψαν στην Ινδία μερικά από τα κορυφαία ονόματα της διεθνούς showbiz όπως η Zendaya - με τον σύντροφό της κι επίσης ηθοποιό Tom Holland, η Gigi Hadid, η Penelope Cruz, αλλά και η ινδικής καταγωγής Priyanka Chopra με τον σύζυγό της, Nick Jonas. Φυσικά, το παρών έδωσαν και οι εκπρόσωποι του Bollywood αλλά και της ινδικής βιομηχανίας της μόδας, όπως ο σχεδιαστής Rahul Mishra που επιμελήθηκε το look της Zendaya - αλλά και του πρώην στιλίστα της, Luxury Law, ο οποίος τη συνόδευε ως στενός της φίλος.

Οι glam δημιουργίες με τις οποίες εμφανίστηκαν τόσο η Zendaya όσο και η Gigi Hadid ήταν εμπνευσμένες από την παραδοσιακή φορεσιά της Ινδίας, το σάρι.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ