Follow us

Το boss lady κοστούμι της Ελένης Φουρέιρα | Πως θα το φορέσεις κι’εσύ

Το χρώμα και η γραμμή έδωσαν την τελική πινελιά

Ελένη Φουρέιρα Intagram@foureira

Το stylish minimal trend των 90s έχει επιστρέψει δυναμικά τη φετινή σεζόν και βλέπουμε σύνολα που μας εμπνέουν να συνδυάζουν staple κομμάτια μεταξύ τους σε ένα outfit αποπνέοντας έτσι έναν αέρα κομψότητας και δυναμισμού. Ένα two piece που υπόσχεται να φέρει εις πέρας το αποτέλεσμα κομψότητας και girl boss look είναι το γυναικείο κοστούμι. Το all time classic αγαπημένο κοστούμι αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο σύνολο το οποίο μπορεί να αλλάξει ύφος αλλάζοντας κάποιες μικρές λεπτομέρειες είτε από κοστούμι σε κοστούμι είτε αφαιρώντας ή προσθέτοντας κάποιες λεπτομέρειες, όπως τα αξεσουάρ, τα υποδήματα ή τα κοσμήματα.

Οι επιλογές που έχεις σε σιλουέτες και γραμμές κοστουμιών -ειδικά αυτή τη σεζόν- είναι πολλές από oversized κοστούμια τόσο στο σακάκι όσο και στο παντελόνι, με άλλα να συνδυάζουν blazer με wide leg bootcut παντελόνι ενώ έχεις και επιλογές σε στενότερες και πιο ίσιες γραμμές. Η γκάμα επιλογών σε αξεσουάρ και υποδήματα είναι πολλές ανάλογα με το ύφος που θέλεις να έχει το look σου. Μπορείς να συνδυάσεις το κοστούμι σου με ένα T- shirt, με κομψά sneakers και μια tote bag για ένα casual chic αποτέλεσμα για όλες τις ώρες της ημέρας ή μπορείς να το συνδυάσεις με πουκάμισο, τις ψηλοτάκουνες pointy γόβες σου και μια statement bag ή ένα τσαντάκι για ένα πιο lady boss look.

Την έμπνευση μας έδωσε η Ελένη Φουρέιρα η οποία σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε φορώντας ένα oversized κοστούμι σε γκρι απόχρωση το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι pointy λευκές γόβες και λευκά κρεμαστά σκουλαρίκια.

Δες εδώ την εμφάνιση της


Για να δημιουργήσεις κι’εσύ ένα lady boss look σαν της Ελένης Φουρέιρα επένδυσε σε ένα oversized κοστούμι, προτίμησε μια neutral ή γήινη απόχρωση, και συνδύασε το με ένα πουκάμισο και είτε ένα ζευγάρι loafers ή flat mules για το πρωί στο γραφείο είτε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες όπως η τραγουδίστρια για την βραδινή σου έξοδο, την εμφάνιση σου έναν γάμο είτε και το πρωί στο γραφείο εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα περισσότερο formal στιλ. τζ

Κοστούμι blazer σε ίσια γραμμή, Zara

Παντελόνι λινό, Mango

Blazer λινό, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ