Follow us

Οι καμπαρντίνες που δεν θα αποχωριστείς στις πασχαλινές σου εμφανίσεις

Το αγαπημένο πανωφόρι της άνοιξης

Οι καμπαρντίνες που δεν θα αποχωριστείς στις πασχαλινές σου εμφανίσεις Splash News / Ideal Images

Tην άνοιξη το να επιλέξουμε το outfit που θα ταιριάζει με τη θερμοκρασία αλλά και με την ανοιξιάτικη διάθεση μας μπορεί να μας φανεί λίγο πιο δύσκολο από τις άλλες εποχές, ειδικά εάν δεν έχουμε το κατάλληλο πανωφόρι για να ολοκληρώσουμε την εμφάνιση μας. Τις μεταβατικές εποχές που καλούμαστε να κάνουμε mix and match τα χειμωνιάτικα με τα καλοκαιρινά και τα ανοιξιάτικα το πανωφόρι που πρόκειται να μας βγάλει ασπροπρόσωπες με στιλ είναι αναμφίβολα η καμπαρντίνα.

Η καμπαρντίνα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ενημερωμένης γκαρνταρόμπας που μας προσφέρει άνεση αλλά και κομψότητα στις day to night εμφανίσεις μας. Είναι το πανωφόρι που μπορούμε να επιλέξουμε είτε θελήσουμε να κρατήσουμε πιο ήπιους τόνους στο σύνολο μας συνδυάζοντας neutral και γήινες αποχρώσεις είτε μπορούμε να φορέσουμε μια καμπαρντίνα σε ουδέτερο χρώμα για να ισορροπήσει ένα color blast που μπορεί να έχουμε επιλέξει για το outfit μας.

Το Πάσχα είναι κατά κάποιο τρόπο το peak της άνοιξης καθώς οι ηλιόλουστες μέρες, οι βόλτες στα μαγαζιά για αναζήτηση δώρων για τους αγαπημένους μας, αλλά και οι πασχαλινές έξοδοι μας καλούν να δημιουργήσουμε ανοιξιάτικα σύνολα που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε και να δείχνουμε κομψές και stylish.

Η καμπαρντίνα είναι ένα key item το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με οποιοδήποτε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου επιθυμείς ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση σου. Μπορείς να το φορέσεις με wide leg παντελόνες ή και με wide leg, high rise ή και skinny denim παντελόνι συνδυασμένο με πουκάμισο ή T-shirt όπως και με flat ή ψηλοτάκουνα υποδήματα όπως sneakers, mules, loafers ή εσπαντρίγιες, πλατφόρμες ή και γόβες ανάλογα την περίσταση. Ένας αέρινος και θηλυκός τρόπος να φορέσεις την καμπαρντίνα σου είναι επίσης με ένα maxi ή midi φόρεμα προσδίδοντας έτσι ένα άκρως ανοιξιάτικο ύφος στο σύνολο σου.

Οι καμπαρντίνες που σου προτείνουμε

Κοντή καμπαρντίνα με όψη καστόρ, Zara

Καμπαρντίνα cropped με κουμπιά, Massimo Dutti

Βαμβακερή καμπαρντίνα, Η&Μ

Basic trench coat, Pull&Bear

Denim καμπαρντίνα, Stradivarius

Καπαρντίνα ριχτή πέτο, Mango

Καμπαρντίνα με όψη δέρματος, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ