Follow us

Εάν θέλεις να αγοράσεις ένα νέο φόρεμα για την άνοιξη, τότε αυτό που φόρεσε η Δανάη Μπάρκα είναι ιδανικό

Η Δανάη Μπάρκα προτείνει να επενδύσεις σε ένα διαχρονικό στιλ φορέματος.

Δανάη Μπάρκα Instagram @pamedanai

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Δανάη Μπάρκα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από την πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη” που παρουσιάζει στο Mega. Μεταξύ άλλων όμως, οι γυναίκες που την παρακολουθούν είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω social media, αγαπούν τις στιλιστικές επιλογές της, οι οποίες συχνά αποτελούν πηγή έμπνευσης. Η Δανάη Μπάρκα άλλωστε έχει ένα πολύ σύγχρονο και φρέσκο στιλ, αγαπά τα έντονα χρώματα και τα εντυπωσιακά μοτίβα, ενώ συχνά φορά ρούχα που έχουμε οι περισσότερες γυναίκες στη συλλογή μας. Ακριβώς ένα τέτοιο must have κομμάτι φόρεσε πρόσφατα στην εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα δημιούργησε ένα πολύ κομψό look, το οποίο έχει ως πρωταγωνιστεί το one piece που είναι σήμα κατατεθέν της άνοιξης. Ο λόγος για το floral φόρεμα, το one piece που κάθε γυναίκα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή της. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε ένα mini λουλουδάτο φόρεμα στις αποχρώσεις του πορτοκαλί, του γαλάζιου και του κίτρινου, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι strappy γόβες σε μοβ απόχρωση. Το look της είναι πολύ θηλυκό και ιδανικό για αυτή την περίοδο.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που επιθυμείς να επενδύσεις σε ένα κομμάτι που είναι σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό, τότε ένα λουλουδάτο φόρεμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Σε mini, midi ή maxi μήκος, σε έντονα ή dark florals, σε αυστηρή γραμμή ή σε πιο girly αισθητική, ένα φόρεμα σε αυτά τα άκρως ανοιξιάτικα patterns πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στα day to night σύνολά σου.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Editor's Picks

Φόρεμα φλοράλ με τετράγωνο ντεκολτέ Cherry attrattivo

Σεμιζιέ φλοράλ φόρεμα BSB

Φόρεμα κρουαζέ floral Mango

Φόρεμα σε γραμμή Α H&M

Φόρεμα εμπριμέ με λουλούδια Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ