Follow us

Χριστιάννα Μπέτα | Με την πιο hot εκδοχή της μαρινιέρας για φέτος την άνοιξη

Ο πιο cool και girly τρόπος για να φορέσεις τη μαρινιέρα αυτή την εποχή

Κριστιάννα Μπέτα | Με την πιο hot εκδοχή της μαρινιέρας για φέτος την άνοιξη NDP Photo Agency

Κάθε εποχή του χρόνου μπορεί να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις της εκάστοτε σεζόν και να βλέπουμε νέα χρώματα, υφάσματα, γραμμές αλλά και prints να ξεχωρίζουν περισσότερο από ότι άλλα. Παρόλο που πολλές από τις τάσεις μπορεί να ταιριάζουν στο στιλ και την αισθητική μας εάν τα συνδυάσουμε αρμονικά με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, υπάρχουν κάποια staples όμως που όσες σεζόν και τάσεις και αν έλθουν και παρέλθουν πάντα θα έχουν μία θέση μέσα στην ντουλάπα μας.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μαρινιέρα της οποίας το pattern αποδεικνύει κάθε σεζόν τον timeless χαρακτήρα της. Το μοτίβο της μαρινιέρας προτιμάται από την αρχή της άνοιξης έως την αρχή του φθινοπώρου για κομψά και διαχρονικά σύνολα ενώ ανά τα χρόνια το έχουμε δει να δημιουργείται και σε φορέματα, παντελόνια, πανωφόρια, πουκάμισα αλλά και αξεσουάρ. Η ποικιλία επιλογών που μας δίνονται για να συνδυάσουμε τη μαρινιέρα είναι πολλές δίνοντας μας ταυτόχρονα και πολλές επιλογές οι οποίες θα ταιριάζουν με το στιλ μας.

Μία girly hot εκδοχή της μαρινιέρας είδαμε να φοράει η Χριστιάννα Μπέτα η οποία επέλεξε να φορέσει ένα crop top με κόκκινη λευκή μαρινιέρα το οποίο συνδύασε με ένα wide leg denim παντελόνι ενώ το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers.

Δες την εμφάνιση της παρακάτω

Χριστιάννα Μπέτα | Με την πιο hot εκδοχή της μαρινιέρας για φέτος την άνοιξη
Χριστιάννα Μπέτα

Πλεκτή cropped μπλούζα, H&M

Πλεκτό ριμπ τοπ με λαιμόκοψη V, Bershka

Κοντή ριγέ μπλούζα, Pull&Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ