Follow us

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου | Πώς να κάνεις mix&match δύο φλοράλ prints

Πώς να φορέσεις το φλοράλ σύνολο σου

MissBloom TEAM
Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου | Πώς να κάνεις mix&match δύο φλοράλ prints Instagram@athinaoikonomakou

Ένα από τα patterns που πάντα θα συνδέεται με την άνοιξη είναι αναμφίβολα το φλοράλ το οποίο μας επιτρέπει να βιώνουμε αλλά και να φοράμε την άνοιξη φέρνοντας μας όσο πιο κοντά γίνεται σε ανθισμένα λουλούδια, δηλαδή πάνω μας.

Η επικράτηση του φλοράλ μοτίβου ανά τις ανοιξιάτικες σεζόν όπως και η εξέλιξη που βλέπουμε στα φλοράλ που επικρατούν μας δίνει όλο και περισσότερη έμπνευση για να συνδυάζουμε όλο και πιο τολμηρά τα λουλουδάτα μας fashion items. Αυτή τη σεζόν βλέπουμε τα φλοράλ να πρωταγωνιστούν σε ανοιξιάτικα looks ως one ή two pieces συνηθέστερα είτε σε φορέματα είτε σε twin set κομμάτια. Για ένα bold floral αποτέλεσμα μας έδωσε έμπνευση το boho look της Αθήνας Οικονομάκου.

Πιο συγκεκριμένα η Αθήνα Οικονομάκου επέλεξε ένα twin set με φλοράλ μοτίβο σε ροζ παλ απόχρωση το οποίο συνδύασε με top εξίσου σε παλ απόχρωση αλλά και με παρόμοιο φλοράλ μοτίβο δημιουργώντας έτσι ένα bold boho ανοιξιάτικο look το οποίο ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και λευκή τσάντα με χρυσή αλυσίδα.

Η ανοιξιάτικη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου | Πώς να κάνεις mix&match δύο φλοράλ prints

Για ένα bold floral σύνολο σαν της Αθήνας Οικονομάκου επέλεξε να συνδυάσεις και εσύ κομμάτια με φλοράλ pattern της ίδιας χρωματικής παλέτας αλλά και με παρόμοιο pattern για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Εάν πάλι θέλεις να δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα περισσότερο ήπιων τόνων μπορείς να επιλέξεις ένα one piece ή two piece σύνολο και να το συνδυάσεις με κομμάτια σε ουδέτερη ή γήινη απόχρωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ