Follow us

Τι θα φορέσεις τον Απρίλιο | 8 ιδέες για κομψές εμφανίσεις

Πώς θα ανανεώσεις έξυπνα το ανοιξιάτικο στιλ σου;

Bill Cost Courtesy of Bill Cost

Η άνοιξη αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να ανανεώσουμε το στιλ μας. Η αλλαγή στη θερμοκρασία, αλλά και οι νέες τάσεις της μόδας μάς εμπνέουν, ώστε να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με νέα ρούχα και σαφώς να πειραματιστούμε με διαφορετικούς συνδυασμούς. Λίγο πριν ξεκινήσουμε τις αγορές μας, χρειάζεται να ακολουθήσουμε τη διαδικασία που ακολουθούν οι fashionistas πριν το shopping. Ποια είναι αυτή; Να ενημερωθούμε για τις τάσεις της μόδας και να επιλέξουμε το ιδανικό brand, από το οποίο θα κάνουμε τις αγορές μας.

Η δική μας πρόταση, λοιπόν, είναι να προτιμήσεις ένα brand που χαρακτηρίζεται από τα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής ρούχα του, τα οποία πρόκειται να σε κάνουν να νιώθεις η καλύτερη -και πιο κομψή- εκδοχή του εαυτού σου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το brand Bill Cost, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τον κόσμο της μόδας και να κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των γυναικών.

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Bill Cost, που είναι αφιερωμένη στη θηλυκότητα και την glam κομψότητα, περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις σε διάφορες περιστάσεις. Εάν αγαπάς τα φορέματα, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείς με το μίντι φόρεμα με παγιέτες, το φόρεμα από lurex ύφασμα, το mini φόρεμα με κρόσσια και παγιέτες, αλλά και το μίντι φόρεμα στην πιο κομψή απόχρωση της άνοιξης, δηλαδή το ροζ.

Εναλλακτικά, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε μία -ή και περισσότερες- statement μπλούζα όπως εκείνη που είναι διακοσμημένη με κρόσσια και παγιέτες. Για εσένα που αγαπάς να συνδυάσεις την άνεση με την κομψότητα, η ολόσωμη φόρμα με κρόσσια και η παντελόνα με λούρελ ύφανση από τη νέα συλλογή της Bill Cost είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι φέτος την άνοιξη.

Editor's Picks

Φόρεμα μιντι με παγέτα Bill Cost 

Φόρεμα με glam λεπτομέρεια στους ώμους Bill Cost 

Φόρεμα με παγέτα και κρόσσι Bill Cost

Maxi φόρεμα lurex ντεγκραντέ Bill Cost 

Μπλούζα κοντομάνικη με κρόσσια με παγέτα Bill Cost 

Μπλούζα με παγέτα και κρόσσια Bill Cost 

Παντελόνα λουρεξ ύφανσης Bill Cost 

Ολόσωμη φόρμα με κρόσσια Bill Cost 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr