Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Νικολέττα Ράλλη | Φόρεσαν το denim φόρεμα από την Η&Μ που είναι τέλειο για τις βραδινές εξόδους σου

Το denim trend είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής άνοιξης

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Νικολέττα Ράλλη | Το ανοιξιάτικο denim φόρεμα από την H&M που προτίμησαν Instagram

Ακόμα και εάν δεν παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας, είναι δύσκολο να μην έχεις παρατηρήσει την denim τάση που έχει καταλάβει με διαφορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο των trend της φετινής άνοιξης. Το αγαπημένο ύφασμα αυτή την εποχή το βλέπουμε με ταχείς ρυθμούς όλο και περισσότερο σε street style looks όπως και σε looks των αγαπημένων μας fashionistas αλλά και celebrities.

Ένας από τους πιο κομψούς και ασφαλείς τρόπους για να προσθέσεις το denim στα σύνολα σου – πέρα από την all time classic εκδοχή του denim παντελονιού- είναι το να δημιουργήσεις ένα total denim σύνολο, το total look λειτουργεί όπως και στα μονοχρωματικά σύνολα, δημιουργεί ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα το οποίο αποπνέει κομψότητα ενώ με τα αξεσουάρ της επιλογής σου μπορείς να κάνεις εμφανή την προσωπικότητα και το στιλ σου.

Μία από τις πιο stylish και θηλυκές επιλογές που μπορείς να κάνεις για ένα total denim look είναι να επενδύσεις σε ένα one piece item, όπως ένα denim φόρεμα ή με μία denim jumpsuit. Αυτό τον τρόπο επιλέγουν πολλά από τα αγαπημένα μας it girls προσφέροντας μας έμπνευση για τις εμφανίσεις μας όπως και η Νικολέττα Ράλλη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα οι παρουσιάστριες επέλεξαν για μία total denim εμφάνιση ένα maxi στράπλες φόρεμα από την νέα συλλογή της H&M Studio το οποίο είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις. Η Νικολέττα Ράλλη επέλεξε να ολοκληρώσει το look της με ένα ζευγάρι pointy γόβες σε lime απόχρωση και ένα επιμελώς ατημέλητο updo ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το ίσιο χτένισμα στα μαλλιά της έδωσε έναν περισσότερο slick χαρακτήρα.

Δες τις εμφανίσεις τους παρακάτω

Το denim στράπλες φόρεμα από την H&M

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Νικολέττα Ράλλη | Φόρεσαν το denim φόρεμα από την Η&Μ που είναι τέλειο για τις βραδινές εξόδους σου

Denim στράπλες φόρεμα, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ