Follow us

Αυτά είναι τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τις πασχαλινές σου εμφανίσεις

Τα κομμάτια από τη συλλογή της Pink Woman που επέλεξα για τις εμφανίσεις μου αυτό το Πάσχα

MissBloom TEAM
Αυτά είναι τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τις πασχαλινές σου εμφανίσεις Courtesy of Pink Woman

Το Πάσχα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το highlight της άνοιξης, με πολλές από εμάς να οργανώνουμε την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορούν τόσο τις εξορμήσεις και τις εξόδους μας όσο και τα outfits. Τα σύνολα τα οποία θα φορέσουμε στις πασχαλινές μας εξορμήσεις είναι σημαντικό να μας κάνουν να νιώθουμε ακριβώς όπως θέλουμε, ανέμελες και ξέγνοιαστες δηλαδή σε απόλυτα ανοιξιάτικο mood.

Έτσι ακριβώς θέλω να αισθάνομαι στις διακοπές μου το Πάσχα και γι’ αυτό αποφάσισα πως έχει έρθει η ώρα για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μου έτσι ώστε να είμαι έτοιμη εκείνες τις ημέρες χωρίς να πρέπει να αποφασίζω τελευταία στιγμή τι θα φορέσω. Για τις αγορές μου για τις ημέρες του Πάσχα στράφηκα στην Pink Woman και τη νέα της ανοιξιάτικη συλλογή όπου και βρήκα όσα ακριβώς χρειάζομαι.

Τα κομμάτια στα οποία επέλεξα να επενδύσω αποζητούσα να συνδυάζονται μεταξύ τους δίνοντας μου έτσι τη δυνατότητα να δημιουργήσω περισσότερα ανοιξιάτικα σύνολα για τις γιορτές αλλά και για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μου μετά το τέλος τους. Μία από τις πρώτες μου πασχαλινές αγορές ήταν το κοστούμι σε έντονη κόκκινη απόχρωση που αποτελείται από ψηλόμεσο straight leg παντελόνι και σακάκι του οποίου τα μανίκια κλείνουν με μεταλλικό κουμπί σε περίπτωση που ταιριάζει περισσότερο στο look μου ή σε περίπτωση που η θερμοκρασία ανέβει. Το συγκεκριμένο color blast κοστούμι μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με ένα crop top σε neutral απόχρωση όπως και με ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, εγώ το συνδυάζω με το μπεζ crop πουκάμισο με μακριά μανίκια και δέσιμο με κόμπο για ένα stylish look.

Αυτά είναι τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τις πασχαλινές σου εμφανίσεις

Μπαίνοντας στο κατάστημα της Pink Woman, όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφερα να περιοριστώ στην αγορά ενός μόνο κοστουμιού. Συγκεκριμένα ερωτεύτηκα το μπεζ καφέ λινό κοστούμι της νέας συλλογής της Pink Woman, ένα all time classic two piece - το οποίο αποτελείται από wide leg λινή παντελόνα και λινό σακάκι - και διατίθεται για boss lady looks στις πασχαλινές μου εξόδους. Ένας συνδυασμός που σίγουρα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη μου μέσα στις γιορτές είναι το νέο μου λινό μπεζ/καφέ κοστούμι με το λευκό πουκάμισο με ημιδιαφάνεια που σίγουρα θα συνδυάσω εξίσου stylish και με το κόκκινο κοστούμι μου.

Courtesy of Pink Woman

Για το βράδυ της Ανάστασης επέλεξα από τη νέα συλλογή της Pink Woman ένα μαύρο μακρύ blazer φόρεμα με σταυρωτό κλείσιμο μπροστά του οποίου η χαλαρή εφαρμογή θα μου παρέχει το αίσθημα της άνεσης ενώ το look μου θα δείχνει απόλυτα κομψό και formal. Ανάλογα με τη διάθεση μου το βράδυ της Ανάστασης θα το συνδυάσω είτε με flat mules ή loafers είτε με τις ψηλοτάκουνες γόβες ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλα μου.

Courtesy of Pink Woman

Για την Κυριακή του Πάσχα διάλεξα ένα ανάλαφρο outfit, την μπεζ ψηλόμεση maxi φούστα της νέας συλλογής της Pink Woman, της οποίας το βολάν στο τελείωμα και το δέσιμο στο πλάι με κόμπο της δίνουν τον ξέγνοιαστο και ρομαντικό αέρα τον οποίο θέλω να έχει το ντύσιμο μου στο πασχαλινό τραπέζι. Για να συνδυάσω τη maxi φούστα επένδυσα στο key item της Pink Woman - μαύρο crop top με λεπτές τιράντες και ίσιο ντεκολτέ.

Courtesy of Pink Woman

Τέλος δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο total white twin set που αποτελείται από ψηλόμεσο παντελόνι κιλότ χαλαρής εφαρμογής, με πιέτες στο μπροστινό και στο πίσω μέρος και αμάνικο ντραπέ crop top με V ντεκολτέ. Ένα σετ το οποίο θα προτιμήσω σίγουρα ως total look σε βραδινή έξοδο μου όχι μόνο τις ημέρες του Πάσχα αλλά σίγουρα και μετέπειτα αφού είναι το απόλυτο two piece look που μπορώ να φορέσω με μεγάλη ευκολία την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι ενώ ταιριάζει εξίσου με flat όπως και με ψηλοτάκουνα υποδήματα ανάλογα τη διάθεση και την περίσταση.

Courtesy of Pink Woman

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή σε ένα από τα πάνω από 100 καταστήματα Pink Woman ή στο eshop:
www.pinkwoman-fashion.com

Wide leg λινή παντελόνα, Pink woman

Λινό σακάκι με τσέπες, Pink Woman

Πουκάμισο με ημιδιαφάνεια, Pink Woman

Maxi φούστα με βολάν, Pink Woman

Κροπ τοπ με λεπτομέρεια στις τιράντες, Pink Woman

Παντελόνι κιλότ με πιέτες, Pink Woman

Ντραπέ κροπ τοπ, Pink Woman

Μακρύ μπλέιζερ- φόρεμα με κουμπιά, Pink woman

Σακάκι με τσέπες, Pink Woman

Straight leg παντελόνι με πιέτες, Pink Woman

Κροπ πουκάμισο με δέσιμο, Pink woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ