Follow us

Η Φαίη Σκορδά με τα παπούτσια που έκαναν τάση οι Γαλλίδες

Τα υποδήματα που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε κομψά και stylish looks

MissBloom TEAM
Η Φαίη Σκορδά με τα παπούτσια που έκαναν τάση οι Γαλλίδες NDP Photo Agency

Μπορεί ορισμένα items να επικρατούν στις τάσεις για αρκετές σεζόν δίνοντας μας την εντύπωση ότι δεν πρόκειται ποτέ να είναι out of fashion, όμως αυτό συνέβη με τις μπαλαρίνες οι οποίες πρωταγωνιστούσαν στα street style σύνολα μας στα 00s και ύστερα από κάποια χρόνια η μόδα πήγε μπροστά αφήνοντας το αγαπημένο flat υπόδημα πίσω. Αυτό όμως δεν συνέβη στις Γαλλίδες οι οποίες ανέκαθεν έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης για τα everyday casual outfits τους στο κομψό και πρακτικό αυτό ζευγάρι παπούτσια ανεπηρέαστες από τις επικρατούσες τάσεις της μόδας.

Μία διακριτική επιστροφή στα trends θα λέγαμε ότι έκαναν το 2022 τα ballet flats με το 2023 να τις καθιερώνει και πλέον να τις βλέπουμε να πρωτοστατούν σε όλα τα ενημερωμένα street style outfits των αγαπημένων μας it girls. Οι μπαλαρίνες είναι τόσο δημοφιλείς λόγω της άνεσης που προσφέρουν όπως επίσης και λόγω του ρομαντικού χαρακτήρα που προσδίδουν στην εμφάνιση μας.

Την έμπνευση για ένα casual chic look με τα ballet flats, που είναι ένα από τα επικρατέστερα trends της εποχής, μας έδωσε η Φαίη Σκορδά σε δημόσια εμφάνιση της στην οποία συνδύασε ένα skinny denim παντελόνι με λευκό πουκάμισο και blazer με σταυρωτό κλείσιμο σε σκούρα μπλε απόχρωση ενώ το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ballet flat σε γαλάζια απόχρωση.

Δες εδώ την εμφάνιση της

Η Φαίη Σκορδά με τα παπούτσια που έκαναν τάση οι Γαλλίδες

Mπαλαρίνα τόξου, Bershka

Ίσια μπαλαρίνα από βελούδο, Zara

Μπαλαρίνα Capodarte, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ