Follow us

H Callista συνεργάζεται με την ΕΠΟ για μια limited συλλογή

Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου θα ταξιδεύουν με αποσκευές της Callista.

MissBloom TEAM
H Callista συνεργάζεται με την ΕΠΟ για μια limited συλλογή Courtesy of Callista

H Callista είναι το ελληνικό brand που έχει ξεχωρίσει για της μοναδικής δεξιοτεχνίας δερμάτινες τσάντες του. Ξεκίνησε τη διαδρομή του το 2013 εστιάζοντας στην αναβίωση με σύγχρονο και μοναδικό τρόπο ενός iconic αξεσουάρ, της tote τσάντας, και σήμερα στις συλλογές του θα ανακαλύψει κανείς εκτός από μεγάλη ποικιλία σε τσάντες, και ready-to-wear κομμάτια, αξεσουάρ και παπούτσια όλα ασφαλώς από άριστης ποιότητας δέρμα. Η Callista ανοίγει τώρα ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην επιτυχημένη διαδρομή της, αναλαμβάνοντας χορηγική συνεργασία με τη Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Callista ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία limited συλλογή ανδρικών δερμάτινων ειδών που θα αποτελείται από backpacks, sacs de voyage και washbags. Συνδυάζοντας άνεση και κομψότητα, οι νέες αποσκευές των παικτών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στα ταξίδια τους ενόψει των προκριματικών του Euro 2024, φέρουν τη δημιουργική υπογραφή της Callista κάνοντας την ελληνική χειροποίητη αριστοτεχνία γνωστή σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Με έμφαση τις χαρακτηριστικές μακραμέ λεπτομέρειες, το σήμα - κατατεθέν του brand, όπως και το εξαιρετικής ποιότητας μαύρο δέρμα, κάθε ένα από τα νέα προϊόντα γίνεται προσωπική υπόθεση για κάθε παίκτη, έχοντας πάνω χαραγμένη την ελληνική σημαία. Η ποιότητα, η αποτελεσματικότητα, το ομαδικό πνεύμα, η επιμονή και το πάθος είναι μερικές μόνο από τις κοινές αξίες που μοιράζονται η Callista με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου. Και αυτές αποτυπώνονται και στις αποσκευές των παικτών της Εθνικής.

H Callista συνεργάζεται με την ΕΠΟ για μια limited συλλογή
Callista_X_GNFT
Callista_X_GNFT
Callista_X_GNFT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ