Follow us

Πώς να ντυθείς τις ημέρες του Πάσχα | Πάρε ιδέες από τις Ελληνίδες celebrities

Τα ωραιότερα looks για να αντιγράψεις στις πασχαλινές εμφανίσεις σου

Πώς να ντυθείς τις ημέρες του Πάσχα| Πάρε ιδέες από τις Ελληνίδες celebrities Instagram

Τις ημέρες του Πάσχα πέρα από το που θα περάσουμε τις γιορτές μας και με ποιους, μας απασχολεί και το τι θα φορέσουμε έτσι ώστε να πετύχουμε μία ανοιξιάτικη και κομψή εμφάνιση για να δείχνουμε και να νιώθουμε όπως επιθυμούμε.

Οι επιλογές που διατίθενται τόσο λόγω της εποχής όσο και λόγω των επίκαιρων τάσεων της μόδας είναι ποικίλες έτσι ώστε να μπορείς να διαλέξεις ποιο look ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και στην περίσταση. Για τις ημέρες αυτές εμείς στραφήκαμε στις αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities για να πάρουμε ιδέες για τα πιο stylish και κομψά σύνολα.

Επέλεξε να φορέσεις ένα slip dress σε midi ή maxi μήκος και συνδύασε το με ένα oversized σακάκι. Το look σου μπορείς να ολοκληρώσεις με μποτάκια με χαμηλό τακούνι, όπως η Βίκυ Καγιά, ή με loafers ή flat mules αν η άνεση είναι προτεραιότητα για εσένα αλλιώς επέλεξε να το σετάρεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή pointy γόβες για μία πιο formal εμφάνιση.


Επέλεξε να φορέσεις ένα 3 piece look για ένα all time classic lady boss σύνολο. Διάλεξε μία ανοιχτόχρωμη ή λευκή απόχρωση, όπως η Τζένη Θεωνά, και ολοκλήρωσε το look με ένα pop of color στα υποδήματα ή την τσάντα σου για ένα stylish αποτέλεσμα. Ενώ εάν προτιμάς έναν ήπιων τόνων σύνολο προτίμησε το μαύρο, το λευκό ή το μπεζ χρώμα στα υποδήματα και τα αξεσουάρ σου.

Για ένα θηλυκό και αέρινο look όπως της Σταματίνας Τσιμτσιλή, επέλεξε ένα top με μία αέρινη maxi φούστα και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή εάν θέλεις flat προτίμησε ένα ζευγάρι mules. Ένα oversized blazer θα ολοκληρώσει κομψά και με στιλ το outfit.


Για ένα άκρως girly ανοιξιάτικο look πήραμε ιδέα από την Αθηνά Οικονομάκου. Επέλεξε να συνδυάσεις δύο διαφορετικά φλοράλ prints της ίδιας χρωματικής παλέτας, ιδανικά σε items ραμμένα από αέρινα υφάσματα. Μπορείς να φορέσεις ένα αέρινο πουκάμισο με μία λινή wide leg παντελόνα ή φούστα όπως και το φόρεσε η ηθοποιός.


Εάν χρειάζεσαι ένα party outfit για τις γιορτινές ημέρες τότε ένα statement party φόρεμα, σαν αυτό της Βάσιας Κωσταρά, είναι ιδανικό για την περίσταση. Επέλεξε να είναι σε midi ή mini μήκος και σέταρε το με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή pointy γόβες.


Για ένα minimal ενημερωμένο look δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στο denim trend της σεζόν και επέλεξε ένα denim dress. Mini, midi ή maxi, όπως της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, το denim φόρεμα θα σε βοηθήσει να το προσαρμόσεις εύκολα στο στιλ σου προσθέτοντας τις κατάλληλες λεπτομέρειες και αξεσουάρ για να το ολοκληρώσεις.


Μία διαχρονική επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις είναι αδιαμφισβήτητα ένα μαύρο κοστούμι. Επέλεξε να το φορέσεις με crop top όπως η Φαίη Σκορδά για να δώσει στο σύνολο σου έναν μοντέρνο και ανοιξιάτικο αέρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ