Follow us

Αλεξάνδρα Νίκα | Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι ένα πολύ stylish κορίτσι – Πάρε ιδέες για τα night – out σύνολά σου από τα looks της

Ο girly και κομψός τρόπος που δημιουργεί σύνολα με μία από τις τάσεις της σεζόν

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα Νίκα | Η σύντροφος του Κωνστανίνου Αργυρού είναι ένα πολύ stylish κορίτσι – Πάρε ιδέες για τα night – out σύνολά σου από τα looks της Instagram@alexandra.nika

Οι τάσεις της μόδας εναλλάσσονται ανά σεζόν και χρονιά, κάποια trends όμως μας κάνουν να χαιρόμαστε λίγο περισσότερο για την επικαιρότητα τους καθώς μας δίνουν τη δυνατότητα να τα "ευχαριστηθούμε" και να τα εντάξουμε στη γκαρνταρόμπα μας για καιρό. Ο λόγος για τα slip dresses τα οποία θα έχεις παρατηρήσει ότι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις φετινές τάσεις της άνοιξης και διατίθενται σε διάφορα μήκη, γραμμές αλλά και χρώματα.

Διαβάστε Επίσης

Σίγουρα ένα slip dress σε ουδέτερη απόχρωση θα δώσει στην εμφάνιση σου έναν minimal αέρα κομψότητας, εάν θέλεις όμως ένα περισσότερο bold αποτέλεσμα τότε ένα σατινέ φόρεμα σε έντονο χρώμα είναι μία ιδανική επιλογή. Slip dresses σε διάφορα μήκη και έντονα χρώματα παρατηρήσαμε ότι επιλέγει σε πολλές βραδινές εμφανίσεις της η Αλεξάνδρα Νίκα, η νέα σύντροφος του Κωνστανίνου Αργυρού, δίνοντας έναν glam κομψό ύφος στο look της. Τα looks της, προσφέρουν παράλληλα έμπνευση για τις δικές μας night out εμφανίσεις.

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε

Αυτή με το slip dress με cut out σε μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με statement σκουλαρίκια δημιουργώντας ένα glamorous αποτέλεσμα.

Το μίνι φόρεμα σε πράσινη απόχρωση με halter neck το οποίο σέταρε με clutch στην ίδια απόχρωση και διακριτικά αξεσουάρ, ενώ το high ponytail που επέλεξε αναδεικνύει τον λαιμό του φορέματος.

Ένα ακόμη φόρεμα για formal εμφανίσεις που μας άρεσε ήταν το μάξι φόρεμα σε έντονο κίτρινο χρώμα με έναν ώμο και cut out στο πόδι το οποίο συνδύασε επίσης διακριτικά κοσμήματα και high ponytail.


Το μίνι φόρεμα με έναν ώμο σε μπλε απόχρωση που επέλεξε η Αλεξάνδρα Νίκα είναι μία ιδανική επιλογή για ένα girly look στη βραδινή σου έξοδο.

Τα έντονα χρώματα πρωταγωνιστούν στις βραδινές εμφανίσεις της αποδεικνύοντας πως ένα σατέν jumpsuit ή φόρεμα σε έντονη κίτρινη απόχρωση είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσεις ένα glamorous outfit.

Τα κομμάτια για να υιοθετήσεις το night out στιλ της Αλεξάνδρας Νίκα

Φόρεμα σατέν ντραπέ λαιμός, Mango

Φόρεμα μεσοφόρι σατινέ, Zara

Σατινέ φόρεμα με έναν ώμο, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ