Follow us

5 ανοιξιάτικα looks της Βάσιας Κωσταρά που αξίζει να αντιγράψεις

Η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι μέσα από τα looks της Βάσιας Κωσταρά.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Οι νέες συλλογές των brands έχουν φτάσει ήδη στα καταστήματα, εσύ έχεις ήδη ενημερωθεί για τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 και αυτό που μένει είναι να ξεχωρίσεις ποιες από αυτές ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ αλλά και πως θα τις προσθέσεις στο ντύσιμό σου. Κάπου εδώ είναι λοιπόν που χρειάζεσαι λίγη έμπνευση από γυναίκες, τις οποίες θαυμάζεις για το στιλ τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Βάσια Κωσταρά.

Η ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο με τις συλλογές που δημιουργεί όσο και με το προσωπικό στιλ της. Ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετό για να πάρεις διάφορες ιδέες για το ανοιξιάτικο ντύσιμό σου. Μερικά από τα items που επιλέγει για την τρέχουσα εποχή η Βάσια Κωσταρά είναι τα crop tops και τα cargo παντελόνια, τα σακάκια σε ουδέτερους τόνους όπως το γκρι αλλά και bold αποχρώσεις όπως το κόκκινο, τις ψηλόμεσες παντελόνες αλλά και φούστες, slip και denim.

Σε περίπτωση λοιπόν που χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για το στιλ σου, παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε combos που μπορείς να αποθηκεύσεις στο Instagram και να αντιγράψεις.

#1 Crop top, ψηλόμεση παντελόνα και σακάκι

#2 Total white look

#3 Blazer και λευκό cargo

#4 Πουκάμισο, slip skirt και σακάκι

#5 Λευκό tank top, δερμάτινο σακάκι και denim φούστα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ