Follow us

Χριστίνα Μπόμπα| Τα ωραιότερα casual looks της με κορμάκι

Πως να πετύχεις cool casual looks με ένα κορμάκι

Χριστίνα Μπόμπα| Τα ωραιότερα casual looks της με κορμάκι Instagram@chrismpo

Τα bodysuit εντάχθηκαν στα καθημερινά γυναικεία looks πριν από μερικές σεζόν και όλα δείχνουν ότι λόγω της πρακτικότητας και της άνεσης που προσφέρουν, ήρθαν για να μείνουν. Το κομμάτι που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα δυσκολεύει κάποιες από εμάς στην ένταξη του στα σύνολα της καθημερινότητας μας, χάνοντας έτσι τη δυνατότητα να έχουμε ένα item "πασπαρτού" τόσο για casual όσο και για formal looks.

Το κορμάκι είναι ένα απλό fashion item που εάν φορεθεί σωστά μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε stylish outfits, όπως αυτά της Χριστίνας Μπόμπα. Η influencer εντάσσει συχνά στο καθημερινό της στιλ τα κορμάκια καταφέρνοντας έτσι να συνδυάσει το στιλ με την άνεση. Σε φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την έχουμε δει να συνδυάζει το fashion item με casual staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας δίνοντας μας έμπνευση για stylish outfits τόσο στις πρωινές μας βόλτες όσο και στις βραδινές.

Δες τις εμφανίσεις της

Για μία stylish βραδινή εμφάνιση συνδύασε λευκό κορμάκι με cargo παντελόνι σε έντονο ροζ χρώμα και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ροζ ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Για την πρωινή της βόλτα στις Κάννες επέλεξε να συνδυάσει ένα λευκό bodysuit με wide leg denim παντελόνι και jacket σε ροζ απόχρωση δημιουργώντας ένα casual girly look.


Για την εξόρμηση της στη φύση επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι σε boyfriend γραμμή το οποίο συνδύασε με λευκό bodysuit και fleece jacket ολοκληρώνοντας το look της με ένα ζευγάρι All Star.


Με denim παντελόνι συνδύασε bodysuit σε nude απόχρωση με cropped blazer εξίσου σε nude απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο clutch bag και μαύρο bucket hat.


Bodysuit μαύρο, Yamamay

Κορμάκι Laser-Cut από Βαμβάκι, Tezenis

Τοπ Κορμάκι από Ultralight Βαμβάκι Supima, Intimissimi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ