Follow us

Το shirt dress της Νάντιας Ράπτη είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Το διαχρονικό φόρεμα της σχεδιάστριας είναι ιδανικό για κομψές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις

Το shirt dress της Νάντιας Ράπτη είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου Instagram

Τα φορέματα είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας για τη θηλυκότητα που προσδίδουν εύκολα και αβίαστα στην εμφάνιση μας, την ευελιξία που διαθέτουν στον συνδυασμό με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όπως και η άνεση. Αυτό όμως που μπορεί να κάνει ένα φόρεμα ακόμα πιο ακαταμάχητο είναι η διαχρονικότητα του και κάποια χαρακτηριστικά του φορέματος είναι αυτά που θα δώσουν έναν all time classic χαρακτήρα, όπως αυτά που διαθέτει ένα shirt dress.

Το shirt dress που μπορεί να αναβαθμίσει τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις βρήκαμε στη νέα συλλογή της Νάντιας Ράπτη, ένα item που είδαμε να φοράει η ίδια σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram. Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα και λευκή cross body bag . Πιο συγκεκριμένα το λινό shirt dress είναι σε μαύρο χρώμα, σε μίνι μήκος και σε loose γραμμή δίνοντας έτσι έναν αέρα κομψότητας αλλά και coolness.

Δες την εμφάνιση της


Ένα από τα πιο διαχρονικά φορέματα που μπορούμε να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με αυτό είναι το shirt dress το οποίο διαθέτει πολλές από τις λεπτομέρειες που κάνουν ένα φόρεμα διαχρονικό. Ο γιακάς αλλά και η loose γραμμή που χαρακτηρίζουν τα shirt dresses χαρίζουν έναν effortless αέρα κομψότητας ενώ μπορούμε με την αλλαγή των αξεσουάρ μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς το look μας. Για τις πρωινές μας εμφανίσεις μπορούμε να προτιμήσουμε να φορέσουμε ένα shirt dress και να προσθέσουμε minimal λεπτομέρειες όπως διακριτικά κοσμήματα σε χρυσή ή ασημένια απόχρωση και flat σανδάλια, mules ή loafers. Για μία περισσότερο formal εμφάνιση μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα, πλατφόρμες ή εσπαντρίγιες και να ολοκληρώσεις το look σου με statement κοσμήματα.

Το shirt dress της Νάντιας Ράπτη είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Sorrento Shirt Dress, Nadia Rapti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ