Follow us

Χριστίνα Μπόμπα| Το sporty look της στο χρώμα τάση της σεζόν που θα θέλεις να αντιγράψεις

Το matching set της Χριστίνας Μπόμπα θα αναβαθμίσει το sporty look σου

Χριστίνα Μπόμπα| Το sporty look της στο χρώμα τάση της σεζόν που θα θέλεις να αντιγράψεις Instagram

Έχοντας διανύσει ένα μεγάλο μέρος της άνοιξης μας επιβεβαιώνεται ότι ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα μας καταφέρνουμε να ανανεώσουμε και τη διάθεση μας, αυτό όμως δεν ισχύει μόνο για τα κομμάτια που επιλέγουμε στην καθημερινότητα μας αλλά και για τις περιστάσεις που καλούμαστε να προσαρμόσουμε το στιλ μας και το outfit μας σε αυτές, όπως στην προπόνηση μας.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν επιλέγεις να φορέσεις σύνολα που σε κάνουν να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση αλλά και άνεση, πραγματοποιείς με μεγαλύτερη ευκολία αλλά και διάθεση την προπόνηση σου. Iδιαίτερα εάν το σύνολο σου συμβαδίζει με το στιλ σου όπως και με τις τάσεις της εποχής μπορείς να το φορέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας για ένα casual look που θα σου χαρίζει άνεση.

Ένα matching set από τη Funky Buddha, που καλύπτει όλες τις ιδιότητες που αναζητάμε στο sporty look μας, είδαμε να φοράει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία είναι η ambassador του brand για το 2023. Συγκεκριμένα η influencer για την χαλαρή πρωινή της βόλτα στην πόλη επέλεξε ένα twin set που αποτελούταν από αθλητικό σορτς και ζακέτα φούτερ και τα δύο σε λιλά απόχρωση – ένα από τα χρώματα τάσεις της σεζόν. Το sporty look της ολοκλήρωσε με αμάνικο μπουφάν της Funky Buddha, επίσης σε λιλά απόχρωση, λευκό T-shirt και λευκά sneakers.

Δες την εμφάνιση της


Get the look

Ζακέτα φούτερ με κέντημα στο στήθος, Funky Buddha

Αθλητικό σορτς με Funky Buddha κέντημα, Funky Buddha

Γυναικείο αμάνικο μπουφάν, Funky Buddha

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ