Follow us

H Russell Athletic και η Zara λανσάρουν μία νέα νεανική συλλογή

Μία συλλογή που αποτίνει φόρο τιμής στην κληρονομία του Russell Athletic.

MissBloom TEAM
Russell Athletic x Zara Courtesy of Russell Athletic

Η αμερικανική μάρκα αθλητικών ενδυμάτων Russell Athletic και η μεγάλη εταιρεία λιανικής πώλησης μόδας Zara συνεργάζονται για την κυκλοφορία μιας νέας νεανικής συλλογής στο διαδίκτυο και στα καταστήματα λιανικής πώλησης παγκοσμίως. Η νεανική συλλογή Russell Athletic x Zara προσφέρει μια λιτή προσέγγιση στα νεανικά είδη και διαθέτει γκρι φούτερ και joggers σε mélange, οδηγώντας σε μια ανανέωση των αθλητικών κατηγοριών με ένα μείγμα από normcore, utility και streetwear μινιμαλισμό. Η συλλογή διαθέτει ένα μείγμα από χαλαρά και πιο εφαρμοστά σχήματα για να παίξει με τον όγκο, μαζί με γκρι μείγματα τόνο-σε-τόνο που προορίζονται για layering.

H Russell Athletic και η Zara λανσάρουν μία νέα νεανική συλλογή

Τα κυριότερα σημεία της συλλογής περιλαμβάνουν σετ εμπνευσμένα από colorblock, σορτς σε ίσια γραμμή, oversized t-shirts με λογότυπα και πινελιές από ρετρό αθλητικά χρώματα, με έμφαση στο κόκκινο και το μπλε ως φόρο τιμής στην κληρονομιά της μάρκας Russell Athletic. Έργα τέχνης εμφανίζονται στα ενδύματα με λογότυπα και περιγραφές χρησιμοποιώντας εκτύπωση υψηλής πυκνότητας και λεπτομέρειες από σιλικόνη.

Russell Athletic x Zara

Η νεανική συλλογή Russell Athletic x Zara είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά online και κυκλοφορεί σε περίπου 470 καταστήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 12 σημείων λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Russell Athletic x Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ