Deep Night | Η νέα δυναμική, θηλυκή και εκλεπτυσμένη συλλογή της Elisabetta Franchi

Περιλαμβάνει τα mush have αξεσουάρ της σεζόν

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Στη νέα εμβληματική της συλλογή Deep Night, η Elisabetta Franchi παρουσιάζει αξεσουάρ που συνδυάζουν την κομψότητα με την ευελιξία και χαρακτηρίζονται από το διαχρονικά αδιαμφισβήτητο στιλ του brand. Η χρωματική παλέτα της συλλογής κυμαίνεται στο μαύρο, το μπεζ, το κόκκινο και το χρυσό. Η νέα συλλογή της Elisabetta Franchi περιλαμβάνει έξι αξεσουάρ από γυαλιστερό συνθετικό δέρμα, ενώ κάποιες τσάντες είναι διακοσμημένες με το λογότυπο double-C.




Κάθε μοντέλο της συλλογής λειτουργεί ως το αξεσουάρ που έχει την ικανότητα να ολοκληρώσει μία εμφάνιση. Ανάμεσα στα items που έχουμε ξεχωρίσει είναι τα πορτοφόλια, η θήκη για κάρτες, η επίπεδη θήκη, το πορτοφόλι ώμου και η τσάντα ώμου. Όλα τα αξεσουάρ διατίθενται σε μαύρες, μπεζ, κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις.

Η σειρά Deep Night περιλαμβάνει ευέλικτα αξεσουάρ σχεδιασμένα για βραδινές και καθημερινές εμφανίσεις, τα οποία είναι ιδανικά για τη δυναμική, θηλυκή και εκλεπτυσμένη γυναίκα Elisabetta Franchi.

Η συλλογή Deep Night είναι διαθέσιμη σε όλα τα single-brand καταστήματα Elisabetta Franchi σε Ιταλία, σε επιλεγμένες μπουτίκ στο εξωτερικό και online στο www.elisabettafranchi.com.