Follow us

Σοφία Καρβέλα | Αυτό είναι το χρώμα που πρωταγωνιστεί στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις της

Το χρώμα που επιλέγει η Σοφία Καρβέλα για stylish ανοιξιάτικα looks

Σοφία Καρβέλα| Αυτό είναι το χρώμα που πρωταγωνιστεί στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις της Instagram@thesofiakarvela

Αυτή την άνοιξη η επικράτηση των έντονων χρωμάτων στις τάσεις της μόδας είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο αφού ακόμα και οι ορκισμένες fan των ουδέτερων και γήινων αποχρώσεων δημιουργούν σύνολα με pop of color. Οι επιλογές στα χρώματα και τις αποχρώσεις τους είναι πολλές, κάποια χρώματα όμως έχουν πρωταγωνιστήσει εμφανώς περισσότερο στα street style looks των αγαπημένων μας it girls συγκριτικά με άλλα. ΄

Ένα από τα χρώματα που βλέπουμε παντού φέτος είναι και το κόκκινο, ένα χρώμα που είναι από τα αγαπημένα της Σοφίας Καρβέλα, κάτι που μπορεί να καταλάβει κανείς ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. H στιλίστρια συνήθως επιλέγει neutral αποχρώσεις στα σύνολα της όταν δεν προτιμά να τα εμπλουτίσει με λεπτομέρειες έντονου κόκκινου χρώματος ή ακόμα και να επιλέξει total εμφανίσεις σε κόκκινο χρώμα.

Ενώ συχνά επιλέγει τις λεπτομέρειες με χρώμα στα outfit της, όπως μπλε, μωβ αλλά και έντονο γαλάζιο, το κόκκινο χρώμα φαίνεται πως είναι αυτό που εκφράζει την αισθητική της. Σε φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύσει στα social media φαίνεται να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα κόκκινα πανωφόρια όπως blazer, καμπαρντίνες αλλά και παλτό ενώ επιλέγει το κόκκινο χρώμα τόσο ως top όσο και ως bottom στα looks της.




Μακριά φούστα, Bershka

Φαρδύ πουκάμισο με κουμπιά, Mango

Σταυρωτό blazer πικέ, Zara

Cropped αμάνικο μπλουζάκι, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ