Follow us

Florals for Spring | Τα ωραιότερα λουλουδάτα looks των Ελληνίδων celebrities

Πώς να φορέσεις τα floral μοτίβα με στιλ

MissBloom TEAM
Florals for Spring | Τα ωραιότερα looks των Ελληνίδων celebrities Instagram

Τα floral patterns είναι τα επικρατέστερα μοτίβα που βλέπουμε τους ανοιξιάτικους μήνες και αυτό γιατί μετά τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις που φορέσαμε τον χειμώνα, έχουμε τη διάθεση να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην άνοιξη και φορώντας λουλουδάτα μοτίβα σίγουρα μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά.

Τα florals διατίθενται σε πολλές εκδοχές και σε πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και όλες τους έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν το ανοιξιάτικο στιλ μας. Κάθε χρόνο τα floral μοτίβα επιστρέφουν ανανεωμένα στα αγαπημένα μας fashion houses εμπνέοντας μας για να τα εντάξουμε στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα.

Έμπνευση για να δημιουργήσουμε elevated και stylish outfits μας χαρίζουν και οι stylish Ελληνίδες celebrities οι οποίες ένταξαν με κομψότητα και στιλ τα λουλουδάτα σχέδια στα σύνολα τους. Δες παρακάτω κάποια από τα looks που ξεχωρίσαμε:

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει το χρώμα τάσης της σεζόν, το cobalt blue, στο κοστούμι της και να το συνδυάσει με floral cropped tank top με γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις.


Η Τζένη Θεωνά προτίμησε μία floral sheer μπλούζα με puffed μανίκια την οποία ταίριαξε με λευκό denim παντελόνι.


Η Ευγενία Σαμαρά δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο look φορώντας ένα κοστούμι με dark florals από τη συλλογή της Βάσσιας Κωσταρά.


Dark florals επέλεξε στο φόρεμα της και η Μαρία Κορινθίου δημιουργώντας ένα θηλυκό και ανοιξιάτικο outfit.


Ένα girly look δημιούργησε η Αθηνά Οικονομάκου φορώντας σατέν σορτσάκι με floral patterns και πουκάμισο σε pal peach απόχρωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ