Follow us

Η Τάμτα με special outfit H&M στο event της Νέας Υόρκης για τη συλλογή Mugler H&M

Η Τάμτα ως κεντρική ambassador της χώρας μας για τη συλλογή της Η&Μ Mugler έδωσε το παρών στο πολυδιάστατο show

MissBloom TEAM
Η Τάμτα με special outfit H&M στο event της Νέας Υόρκης για τη συλλογή Mugler H&M Instagram@officialtamta

Με αγωνία και ενθουσιασμό περιμένουμε την κυκλοφορία της νέας συνεργασίας της H&M με το Mugler η οποία θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαϊου. Είναι μία συλλογή που αντικατοπτρίζει τις κοινές αξίες που μοιράζονται τα δύο brands και γιορτάζει την ελευθερία, τη χαρά και την τόλμη, χαρακτηριστικά που δεν έλειπαν από το πολυδιάστατο show στη Νέα Υόρκη με το οποίο γιόρτασαν την επικείμενη κυκλοφορία.

Το φαντασμαγορικό event πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου στο Μανχάταν με περισσότερους από 800 καλεσμένους και περιελάμβανε μουσική, ψυχαγωγία και φυσικά μόδα. Στην σκηνή ανέβηκαν οι μουσικοί Sygirl, Amaarae και Eartheater, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο μουσικό video των Mugler H&M και ήταν ντυμένοι με αποκλειστικά κομμάτια της συλλογής. Τραγούδησαν μία νέα έκδοση του "Music Sounds Better With You”, κομμάτι που τους ανατέθηκε ειδικά για τον εορτασμό της συνεργασίας.

Το πολυδιάστατο show ολοκληρώθηκε από ένα catwalk show με τα κομμάτια της συλλογής, παράλληλα με χορογραφίες υπό τον ήχο των DJ sets των Bobby Beethoven, Goth Jafar και Asmara. Το after party που ακολούθησε ολοκλήρωσε την βραδιά η οποία υιοθέτησε ένα μοντέλο ψυχαγωγίας που χαρακτήριζε απόλυτα τον οίκο από την ίδρυση του από τον Thierry Mugler, υποδηλώνοντας την επιβλητικότητα και τη θεατρικότητα που τον ξεχώρισαν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη της κοινότητας του Mugler συμπεριλαμβανομένων των Pamela Anderson, Chloe Sevigny, Lourdes Leon, Charli XCX, Dominique Jackson και Τάμτα, φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Mugler H&M.

Η Τάμτα έδωσε το παρών ως κεντρική ambassador για την Ελλάδα φορώντας special outfit Mugler H&M. Η ίδια ανάρτησε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή βραδιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας το ξεχωριστό outfit της αλλά και βγάζοντας φωτογραφίες με άλλους καλεσμένους – ανάμεσα τους η Σοφία Χατζηπαντελή και η Dominique Jackson.

Δες την ανάρτηση της


Το φαντασμαγορικό party:

Lourdes Leon, Moses Sumney, Charli XCX, Chloe Sevigny, Pamela Anderson, Casey Cadwallader, Ann Sofie Johansson

H&M Mugler Show

H&M Mugler Show

H&M Mugler Show

Raya Martigny, Dominique Jackson

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ