Follow us

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου το κομψό floral φόρεμα που θα σε ρωτούν όλοι από που αγόρασες

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με το φόρεμα που θα ευχαριστηθείς να φοράς αυτή την περίοδο.

MissBloom TEAM
Ελιάνα Χρυσικοπούλου Instagram @elianoula

Το floral φόρεμα είναι δίχως αμφιβολία το σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης μόδας. Είναι εκείνο το one piece που αγοράζουμε αμέσως μόλις το ημερολόγιο δείξει πως η εποχή που είναι συνώνυμο της άνθισης πλησιάζει και εκείνο που επιλέγουμε να φορέσουμε σε ποικίλες περιστάσεις, casual και formal. Ακριβώς αυτό το must have φόρεμα φόρεσε πρόσφατα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά ένα maxi φόρεμα με βολάν και λουλουδάτο μοτίβο από τη νέα συλλογή του ελληνικού fashion brand Regalinas. Κάνοντας μερικά clicks στο e-shop του brand, ανακαλύψαμε πως υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές του εν λόγω floral φορέματος, το ίδιο κομψές και ιδανικές για την άνοιξη.

Γιατί αξίζει να το αποκτήσεις; Ένα λουλουδάτο φόρεμα όπως αυτό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι must τόσο για casual chic όσο και πιο formal εμφανίσεις. Για παράδειγμα, εάν το συνδυάσεις με πλατφόρμες, μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, εάν το συνδυάσεις με sneakers, θα έχεις δημιουργήσει ένα κομψό casual chic σύνολο, ενώ εάν το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα, μπορείς να το φορέσεις σε μία βραδινή έξοδο ή σε κάποιο κάλεσμα όπως η βάφτιση.

Το look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Get the Item

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου το κομψό floral φόρεμα που θα σε ρωτούν όλοι από που αγόρασες
Μάξι εμπριμέ φόρεμα με βολάν Regalinas

Θα το βρεις εδώ.

Μάξι εμπριμέ φόρεμα με βολάν Regalinas
Μάξι εμπριμέ φόρεμα με βολάν Regalinas

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ