Follow us

Όλες οι τάσεις στα παπούτσια και τα αξεσουάρ του καλοκαιριού που αξίζει να υιοθετήσεις φέτος

Τα ρούχα και τα παπούτσια από τη νέα συλλογή της EXE που θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση.

​​exe Courtesy of EXE

Ο ρόλος της μόδας είναι να μας κάνει να νιώσουμε η καλύτερη, πιο δυναμική και φυσικά κομψή εκδοχή του εαυτού μας. Αντίστοιχα, υπάρχουν κάποια brands που καταφέρνουν να αναδείξουν την "inner goddess” που καθεμία από εμάς κρύβει μέσα της, δημιουργώντας συλλογές που έχουν ως στόχο να μας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση. Η πιο πρόσφατη και άκρως αγαπημένη μας ανακάλυψη είναι η νέα συλλογή της EXE για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, η οποία αποτελείται από όλα τα παπούτσια και αξεσουάρ που αξίζει να προσθέσει στη συλλογή της μία fashion lover. Για να σε βοηθήσουμε όμως να κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό και έξυπνο shopping, παρακάτω συγκεντρώσαμε τις επικρατέστερες τάσεις που χρειάζεται να γνωρίζεις.

#1 Metallics

Στη νέα συλλογή της EXE πρωταγωνιστούν τα παπούτσια με metallic λεπτομέρειες, τα οποία πρόκειται να αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση, casual ή formal. Παπούτσια σε metallics που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, αλλά και ψηλοτάκουνα πέδιλα με metallic όψη που είναι ιδανικά για ένα party look, πρόκειται να αναδείξουν τη fashionista που κρύβεις μέσα σου.

Όλες οι τάσεις στα παπούτσια και τα αξεσουάρ του καλοκαιριού που αξίζει να υιοθετήσεις φέτος
EXE

#2 Mules

Τα mules πρωταγωνιστούν επίσης στις τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν, ακριβώς για αυτόν τον λόγο έχουν κεντρικό ρόλο στη συλλογή της EXE. Αυτά που ξεχωρίσαμε είναι τα mules με περίτεχνα "κυματιστά” τακούνια που θα σε κάνουν να σκεφτείς out of the box στο στιλ σου. Είναι το τέλειο statement παπούτσια για εσένα που αγαπάς να πειραματίζεσαι και να τολμάς.

EXE

#3 It accessories

Εάν έχεις αποφασίσει πως η σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 είναι η τέλεια ευκαιρία για να πειραματιστείς και να ανανεώσεις το στιλ σου, στη νέα συλλογή της EXE θα βρεις platforms, sneakers και πέδιλα με διχρωμίες, studs και glitter, τα οποία μαγνητίζουν το βλέμμα σε μία εμφάνιση.

EXE

#4 Must have bags

Η shopping list για την άνοιξη και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται με τις απαραίτητες τσάντες. Η EXE προτείνει mini τσάντες σε boxy μέγεθος και έντονα χρώματα όπως το φούξια και το cobalt blue, που ανήκουν στα color trends της σεζόν. Για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, τα clutch τσαντάκια σε ασημί και χρυσό metallic είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να προσθέσεις διακριτική λάμψη στις εμφανίσεις σου.

EXE
EXE

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή της EXE για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 στα καταστήματα Tsakiris Mallas, αλλά και online στο www.tsakirismallas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ