Follow us

Chiara Ferragni | Φόρεσε το πλεκτό που είναι ιδανικό για αυτή την εποχή

Το πλεκτό που θα αναβαθμίσει τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Chiara Ferragni Instagram

Η άνοιξη όπως και το φθινόπωρο είναι μεταβατικές περίοδοι όχι μόνο για την θερμοκρασία αλλά και για την γκαρνταρόμπα μας. Όπως λοιπόν και η θερμοκρασία εναλλάσσεται μέχρι να σταθεροποιηθεί έτσι και τα σύνολα μας αυτή την εποχή κατά κάποιο τρόπο κρατούν χειμωνιάτικες αναφορές κοιτάζοντας προς το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει πως ακόμη φοράμε κάποια items που θυμίζουν χειμώνα τα οποία τα συνδυάζουμε είτε με ανάλαφρα ανοιξιάτικα κομμάτια είτε αρκετές φορές επιλέγουμε υφάσματα και υλικά τα οποία μπορεί συνήθως να προτιμώνται τον χειμώνα, τα βρίσκουμε όμως ανανεωμένα ιδανικά για την άνοιξη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα πλεκτά λεπτής ύφανσης τα οποία είναι κατάλληλα για αυτή την εποχή αν όχι απαραίτητα. Ο λόγος για την αναγκαιότητα της προσθήκης ενός πλεκτού λεπτής ύφανσης στην γκαρνταρόμπα σου είναι καταρχάς για να σε κρατάει στην επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να ζεσταθείς, αλλά ούτε και να κρυώσεις, και έπειτα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τους στιλιστικούς πόντους που θα προσθέσει στο σύνολο σου.

Πιο συγκεκριμένα εάν επιλέξεις ένα πλεκτό λεπτής ύφανσης σε έντονο χρώμα συνδυάζοντας το με ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις θα πετύχεις ένα πολύ κομψό ανοιξιάτικο look σαν αυτό της Chiara Ferragni. Πιο αναλυτικά η influencer για μία καθημερινή πρωινή εμφάνιση επέλεξε να συνδυάσει μία μπλούζα από κασμίρ σε πράσινη απόχρωση του brand Falconeri με denim παντελόνι και πανωφόρι σε μπεζ απόχρωση.

Chiara Ferragni | Φόρεσε το πλεκτό που είναι ιδανικό για αυτή την εποχή

Η πράσινη κασμιρένια μπλούζα που επέλεξε η Chiara Ferragni είναι ιδανική τόσο για πρωινές casual chic εμφανίσεις σαν αυτή της infuencer όσο και για βραδινές. Για ένα βραδινό look επέλεξε να την συνδυάσεις με μαύρο leather jacket, denim παντελόνι ή παντελόνα σε λευκό ή μαύρο χρώμα και ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα ενώ μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου με μία statement τσάντα ή κοσμήματα.

Θα το βρεις εδώ

Μπλούζα από Ultrafine Cashmere, Falconeri
Μπλούζα από Ultrafine Cashmere, Falconeri

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ