Follow us

Το Bra Party επέστρεψε στην Hunkemöller | Πώς θα ανανεώσεις έξυπνα τη συλλογή σου με σουτιέν

Κάνε τις πιο budget friendly αγορές στη Hunkemöller.

Hunkemöller Courtesy of Hunkemöller

Ως fashion editor έχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στα brands που σκέφτονται σφαιρικά τις ανάγκες των γυναικών. Είναι εκείνα τα brands που ασχολούνται διεξοδικά με τις στιλιστικές ανάγκες που μπορεί να έχει μία σύγχρονη γυναίκα και μας βοηθούν να βρούμε τα ιδανικά items ανάλογα με το στιλ, την αισθητική και τη σιλουέτα μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Hunkemöller, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εσωρούχων στον κόσμο που αποδεικνύει εμπράκτως πως αγαπά τις γυναίκες και προσπαθεί να τις κάνει να αγαπήσουν στο έπακρο το σώμα τους.

Το Bra Party επέστρεψε στην Hunkemöller | Πώς θα ανανεώσεις έξυπνα τη συλλογή σου με σουτιέν

Ακριβώς αυτό μάλιστα επιχειρεί να κάνει η Hunkemöller μέσω της νέας δράσης που ονομάζεται "Bra Party”. Πιο συγκεκριμένα, εάν επισκεφτείς τόσο τα φυσικά καταστήματα της Hunkemöller (μπορείς να βρεις εδώ που είναι το κοντινότερο για εσένα) είτε το e-shop, μπορείς να επιλέξεις τα αγαπημένα σου σουτιέν, bodies και bralettes με τον πιο budget friendly τρόπο. Αυτό σημαίνει πως η Hunkemöller θα σου προσφέρει το τρίτο item που θα επιλέξεις ως δώρο ή εναλλακτικά το δεύτερο με έκπτωση -50%. Κάπως έτσι, θα κάνεις τις αγορές σου και θα ανανεώσεις τη συλλογή σου με τον πιο έξυπνο τρόπο.

Courtesy of Hunkemöller

Τα ευχάριστα νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού η Hunkemöller έχει προνοήσει ώστε να σε βοηθήσει να επιλέξεις το ιδανικό σουτιέν για τη σιλουέτα σου. Πιο συγκεκριμένα, το brand διαθέτει με bra experts, στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς, να κάνετε μαζί δωρεάν fitting sessions, ώστε να βρεις το ιδανικό στιλ σουτιέν ανάλογα με τη σιλουέτα και τις ανάγκες της. Κάπως έτσι, και αφού γνωρίζεις το κατάλληλο νούμερο και στιλ σουτιέν για εσένα, θα μπορείς να κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό και στοχευμένο shopping με το Bra Party της Hunkemöller.

Courtesy of Hunkemöller

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ