Follow us

Τα looks που μπορείς να φοράς συνέχεια από τώρα έως το καλοκαίρι

Οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις με άνεση τώρα αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες

Τα looks που μπορείς να φοράς από τώρα έως το καλοκαίρι Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή αλλάζουμε την γκαρνταρόμπα μας, ανεβοκατεβάζοντας βαριά και ελαφριά ρούχα ανάλογα με την εποχή που διανύουμε και τις ανάγκες της. Πολλά όμως όμως από τα σύνολα που μπορούμε να φορέσουμε στις μεταβατικές περιόδους του χρόνου όπως ή άνοιξη και το φθινόπωρο, μπορούμε να τα φορέσουμε εξίσου και το καλοκαίρι ή τον χειμώνα αντίστοιχα.

Καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε σύνολα που μπορούμε να τα φορέσουμε σε πάνω από μία εποχή του χρόνου, μας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσουμε με ευελιξία αγαπημένα μας fashion items φορώντας τα έτσι περισσότερο ενώ οι μικρές διαφορετικές λεπτομέρειες θα το αναβαθμίζουν ανάλογα με την εποχή.

Παρακάτω σου παραθέτουμε κομψούς και stylish συνδυασμούς που μπορούν να αναβαθμίσουν το στιλ σου τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι.

Ένα total white σύνολο που αποτελείται από λευκή λινή παντελόνα και λευκό tank top ή T-shirt. Τους ανοιξιάτικους μήνες αν η θερμοκρασία το απαιτεί συνδύασε το με denim jacket ή trench coat σε ουδέτερη απόχρωση ενώ μία statement τσάντα θα ολοκληρώσει το look.


Μία λευκή πουκαμίσα με straight leg denim παντελόνι και μπαλαρίνες είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες ημέρες. Το καλοκαίρι συνδύασε την λευκή πουκαμίσα με denim παντελόνι με cut outs ή denim σε loose γραμμή για μία casual αλλά stylish εμφάνιση στο γραφείο ή για την βραδινή σου έξοδο.


Σέταρε μία φούστα σε midi ή maxi μήκος με tank top ή T-shirt και εάν η θερμοκρασία το απαιτεί αυτή την εποχή σέταρε το look με denim jacket ή λεπτή cardigan ζακέτα.


Για να φορέσεις το slip dress σου με casual chic τρόπο την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι μία καλή επιλογή είναι να φορέσεις ένα λευκό T-shirt από μέσα. Αυτή την εποχή προτίμησε να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και το καλοκαίρι με ένα ζευγάρι flat πέδιλα.

Ένα παντελόνι σε loose γραμμή, όπως cargo που πρωταγωνιστεί στις τάσεις φέτος, σε silk ύφασμα με πουκαμίσα είναι μία ανάλαφρη και minimal επιλογή που θα σε κρατήσει άνετη και stylish την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι σε μία βραδινή εμφάνιση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ