Follow us

Dopamine dressing | Τα κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα και τη διάθεσή σου

Τα κομμάτια που είναι αδύνατο να μην ανανεώσουν τη διάθεση και το στιλ σου

Dopamine dressing | Τα κομμάτια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα και τη διάθεση σου Splash News / Ideal Images

Η πανδημία και οι περίοδοι καραντίνας επηρέασαν σε διάφορους παράγοντες τη ζωή μας και κατά συνέπεια την ψυχολογία μας. Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, ο κόσμος της μόδας δεν έμεινε ανεπηρέαστος. Το καλοκαίρι του 2022, το διάστημα που οι περισσότεροι έβλεπαν την κατάσταση να φτάνει στο τέλος της αλλά και με την επιστροφή στην κανονικότητα, το trend που επικράτησε ήταν το dopamine dressing το οποίο εξακολουθεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και αυτή την στιγμή, σχεδόν έναν χρόνο μετά.

Πιο αναλυτικά το dopamine dressing περιλαμβάνει την πρόθεση του να ντυθούμε για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να αισθανθούμε καλά. Τα χρώματα, το στιλ αλλά και η υφή των ρούχων μπορούν όλα να μας επηρεάσουν καθώς συνδέονται με όμορφες και χαρούμενες αναμνήσεις. Ενώ βγαίνοντας από το comfort zone σου, όσον αφορά το ντύσιμο σου, είναι ικανό να πυροδοτήσει άμεσα την ανανέωση στην διάθεση και την ψυχολογία σου.

Για πολλούς ανθρώπους τα χρώματα τα οποία τους περιβάλλουν μπορούν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία τους. Μετά την "γκρίζα” περίοδο της πανδημίας λοιπόν, τα fashion brands ακολούθησαν την ανάγκη που υπήρχε για ανανέωση και αισιοδοξία και έδωσαν boost στο colorful dressing. Το dopamine dressing trend εξακολουθεί να είναι επίκαιρο και αυτή την στιγμή με τα έντονα χρώματα να πρωταγωνιστούν στα street style looks ενώ τα αγαπημένα μας fashion houses μας δίνουν πολλές επιλογές για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ μας.

Στο shopping spree μας παρακάτω θα βρεις τα πιο mood boosting χρωματιστά κομμάτια για να ανεβάσεις τη διάθεση σου και φυσικά να αναβαθμίσεις το στιλ σου φορώντας τα επίκαιρα color trends της σεζόν.

Φόρεμα με φούστα κλος, Mango

Φούστα με σκίσιμο, Helmi

Πουκαμίσα με ζώνη Emerald, ALE

Σακάκι με τσέπες, Pink Woman

Φούστα με διακοσμητικό κόμπο, H&M

Κοντή ολόσωμη φόρμα λινή, Stradivarius

Top με ντεκολτέ, Pull&Bear

Πλισέ μίντι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ