Follow us

Τα πέδιλα πλατφόρμες από τη Mango που θα φοράς σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση που μπορείς να φανταστείς

Το ζευγάρι πέδιλα που έψαχνες για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Τα πέδιλα πλατφόρμες από τη Mango που θα φοράς σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση που μπορείς να φανταστείς Splash News / Ideal Images

Για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι σημασίας το να έχουμε ένα go to ζευγάρι παπούτσια για όλες τις περιστάσεις. Ένα ζευγάρι παπούτσια όπου θα μας εξυπηρετεί τόσο στην καθημερινότητα μας και τις απαιτήσεις της όσο και στις περιστάσεις που απαιτείται ή επιθυμούμε το ντύσιμο μας να είναι περισσότερο formal.

Ένα ζευγάρι που θα έμπαινε από τα πρώτα στη λίστα με τα παπούτσια που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μας στις καλοκαιρινές, αλλά και στις ανοιξιάτικες μας ημέρες, είναι τα πέδιλα πλατφόρμες. Το αγαπημένο σχέδιο παπουτσιού είναι ιδανικό για να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου στο γραφείο, στην χαλαρή σου βόλτα στην πόλη, στην βραδινή σου έξοδο, σε party αλλά και φυσικά στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις όπου θα καταφέρεις να δημιουργήσεις κομψά και stylish outfits.

Διαβάστε Επίσης

Στην Mango βρήκαμε το σχέδιο που θα φοράς σίγουρα όλο το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι πέδιλα πλατφόρμες του brand διαθέτουν μπαρέτα στον αστράγαλο με κούμπωμα με αγκράφα σε μαύρο χρώμα, δίνοντας σου έτσι τη δυνατότητα να μπορείς να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Ενώ το 10ποντο ύψος του τακουνιού τους, προσφέρει το απαραίτητο ύψος για να αναδειχθεί η γυναικεία σιλουέτα και ταυτόχρονα είναι ιδανικό για να σου προσφέρει άνεση και πρακτικότητα.

Για τις πρωινές ώρες στο γραφείο συνδύασε το κομψό ζευγάρι πέδιλα πλατφόρμες της Mango με το denim παντελόνι σου και πουκάμισο ή με ένα αέρινο φόρεμα, ένα look που επίσης μπορείς να φορέσεις στη χαλαρή σου βόλτα. Συνδύασε τα με αέρινες φούστες σε mini, midi αλλά και maxi μήκος για ένα θηλυκό look που μπορεί να σε εξυπηρετήσει όλες τις ώρες της ημέρας. Για ένα βραδινό ή party look μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα ή για ένα διαφορετικό look συνδύασε τα πέδιλα πλατφόρμες με μία ζιπ κιλότ, cropped παντελόνα ή σορτς σε loose γραμμή και σέταρε το με tank ή crop top.

Tα πέδιλα από τη Mango

Πέδιλα πλατφόρμα πλέξη, Mango
Πέδιλα πλατφόρμα πλέξη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ