Follow us

Η Μόδα του Αύριο έρχεται τον Μάιο στο Ζάππειο Μέγαρο με ένα μοναδικό fashion event από νέους σχεδιαστές

Οι νέοι σχεδιαστές μόδας παρουσιάζουν στο Ζάππειο Μέγαρο τις ανοιξιάτικες δημιουργίες τους μαζί με το" The Summer Designers: Pop Up" σε ένα διήμερο που δεν πρέπει να χάσεις!

MissBloom TEAM
μοδα

Η μόδα σε όλες τις χώρες και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, δημιουργεί έμπνευση και έχει ένθερμους υποστηρικτές οι οποίοι στηρίζουν και προωθούν τα νέα ταλέντα που μεγαλώνουν στο φυτώριο της.

Στην Ελλάδα, με περισσότερες δυσκολίες από άλλες χώρες, αυτά τα νέα ταλέντα παλεύουν, δημιουργούν και προσπαθούν να γεφυρώσουν την απόστασή τους από την αγορά εργασίας.

Το NGFL (New Generations Fashion Lines) με αυτό το σκοπό και στόχο, έφτασε στη 10η διοργάνωσή του, έχοντας κάνει θεσμό το fashion event, που φέρνει σε επαφή τους νέους και ταλαντούχους σχεδιαστές με τους επαγγελματίες και τους λάτρεις της μόδας.

Καθιέρωσε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του, το Graduate Fashion -που ανάλογο οργανώνεται μόνο στο Λονδίνο- και ήδη τον Μάιο στο Ζάππειο θα παρουσιαστούν σε αυτό σχεδόν όλες οι Δημόσιες και Ιδιωτικές σχολές Μόδας της Ελλάδας με τις σχεδιαστικές δημιουργίες των ταλαντούχων σπουδαστών τους. Μαζί και πάλι η Accademia della Moda από την Ιταλία.

Το NGFL δίνει "φωνή” στους νέους σχεδιαστές, αναδεικνύοντας τα έργα τους, με την καθοδήγηση του creative director γνωστού fashion expert Μιχάλη Πάντο.

Το 10ο NGFL είναι προ των πυλών κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να γνωρίσουμε τις νέες σχεδιαστικές υπογραφές του αύριο.

Η Μόδα του Αύριο έρχεται τον Μάιο στο Ζάππειο Μέγαρο με ένα μοναδικό fashion event από νέους σχεδιαστές

Όπως σε κάθε τομέα το "νέο αίμα” ορίζει το μέλλον του επαγγέλματος.έτσι και στη μόδα οι νέοι σχεδιαστές δίνουν ελπίδα για τη συνέχεια.

Ωστόσο, λίγοι από αυτούς βρίσκουν βήμα για συστηθούν στον εμπορικό κόσμο μέσα από την προσωπική τους συλλογή. Το NGFL, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να ανοίξει ένα παράθυρο στο όνειρο τους και να τους δημιουργήσει τη γέφυρα με τη καριέρα τους.

Στο 10ο ραντεβού με τους λάτρεις της μόδας το NGFL αποφάσισε να συνεργαστεί με την ANDYDOTE. Ύστερα από την επιτυχημένη τους πορεία στο χώρο της μόδας σκέφτηκαν να συνδυάσουν μαζί με τα catwalks το Summer Designers’ Pop Up που είναι σίγουρο ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν σχεδιαστικές δημιουργίες σε ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ σε ειδικές τιμές. Η Andydote Fashion Fair είναι μία καινούρια ιδέα στοχευμένης στους σχεδιαστές εμπορικής έκθεσης με πρωταρχικό στόχο την προβολή και την ανάδειξη τους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δίνουμε ραντεβού στο Ζάππειο.

μοδα

Μάθε περισσότερα για το event εδώ.

Τι θα περιλαμβάνει η 10η διοργάνωση

Μια εορταστική αύρα θα είναι διάχυτη στο χώρο του Ζαππείου κατά τη διάρκεια του event, με παράλληλες δράσεις, όλες αφιερωμένες στο "Χαμόγελο του Παιδιού”.

Μία διαδραστική εκδήλωση που ενώνει τη Μόδα με τη Τέχνη και αναμιγνύει τους καλλιτέχνες με τους σχεδιαστές, το κόσμημα με το ρούχο για έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Αναλυτικότερα, στο διήμερο του New Generation Fashion Lines 16 Catwalks θα κάνουν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά.

μοδα

Μάθε περισσότερα για το event εδώ.

Στον ίδιο χώρο, θα στηθούν 30 εντυπωσιακά installations για το designers’ Pop Up με ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ σχεδιαστών, για να προωθηθούν στους εκατοντάδες επισκέπτες που κατακλύζουν κάθε φορά το NGFL.

Κι επειδή το NGFL ξέρει καλά πως να παντρεύει τη μόδα με τη Τέχνη, φέτος θα φιλοξενήσει μια ξεχωριστή art exhibition, την οποία επιμελείται όπως πάντα η η Dream Team. Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τα αδέσποτα, αυτό το ιδιαίτερο project τέχνης θα έχει θέμα "LOVE THE STRAYS”, και θα παρουσιάσει έργα φιλοζωικού περιεχομένου και όχι μόνο. Σκοπός της η ευαισθητοποίηση των νέων ιδίως για τα αδέσποτα ζώα.

μοδα

Μάθε περισσότερα για το event εδώ

Ραντεβού στο Ζάππειο Μέγαρο!

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα πάρει λάμψη από τον μινιμαλισμό του ομορφότερου κτήριου της Αθήνας, τα πιο δημιουργικά, εκκεντρικά, αμφιλεγόμενα outfits θα δείξουν τις τάσεις του αύριο μέσα από τη πολύ φρέσκια ματιά των νέων. Σε ένα ανοιξιάτικο κατάφυτο κήπο του Ζαππείου, στον οποίο δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί μόδα, θα ανάψουν οι μηχανές και με μεγάλη ένταση θα γράψουν στη πασαρέλα, την τέλεια αντίθεση ανάμεσα στην κλασική τέχνη που αποπνέει ο χώρος του Ζαππείου και στη σύγχρονη ματιά των νέων σχεδιαστών.

Το 10ο NGFL θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Μαΐου.

Προσκαλεσμένοι όλοι οι σχεδιαστές, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers, επιλεγμένα καταστήματα, showrooms και όσοι αγαπούν τη Μόδα.

Στη καρδιά της Αθήνας, κλείνουμε όλοι ραντεβού και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τους ταλαντούχους! It's a date!

μοδα

Μάθε περισσότερα για το event εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ