Follow us

TikTok made me buy it | Οι γόβες από τη Stradivarius που έγιναν viral και ταιριάζουν τέλεια με τζιν παντελόνι ή σορτς

Οι girly γόβες από τη νέα συλλογή της Stradivarius που θα ανανεώσουν το στιλ σου.

street style Splash News / Ideal Image

Υπάρχει μία άποψη που υποστηρίζει πως όποιο fashion item γίνεται viral στο TikTok, αυτομάτως γίνεται sold out. Αυτή η άποψη θα μπορούσε να έχει μία λογική, αφού οι χρήστες που περνούν καθημερινά χρόνο στην πλατφόρμα ολοένα και πληθαίνουν, ενώ οι φανατικοί υποστηρικτές του πολλαπλασιάζονται. Κατά καιρούς και μέσω του section της μόδας στο Missbloom.gr σού έχουμε προτείνει να αποκτήσεις αρκετά από τα items που έχουν γίνει viral στο TikTok. Τα φορέματα από τα Mango που είναι ιδανικά για καλέσματα όπως ένας γάμος ή βάφτιση, το floral φόρεμα από τα H&M και το viral σακάκι από τη Zara που μπορείς να φορέσεις με πολλούς τρόπους. Αυτή τη φορά όμως, ξεχωρίσαμε κάποιες γόβες από τη Stradivarius.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, οι fashionistas του TikTok φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί με ένα ζευγάρι ροζ slingback γόβες από τη νέα συλλογή της Stradivarius, οι οποίες είναι διακοσμημένες με έναν μεγάλο φιόγκο στο μπροστινό μέρος. Το εν λόγω, πολύ εντυπωσιακό ζευγάρι παπουτσιών έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των fashion lovers και όχι άδικα.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση όμως που αναρωτιέσαι πως θα μπορούσες να φορέσεις ένα τόσο ιδιαίτερο στιλ παπουτσιών, η απάντηση είναι πιο εύκολη από ό,τι πιστεύεις. Μπορείς δηλαδή να συνδυάσεις αυτές τις girly γόβες με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και ένα λευκό τοπ ή πουκάμισο, αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα basic look. Αργότερα μάλιστα, σου προτείνουμε να τις συνδυάσεις ακόμα και με το αγαπημένο σου τζιν σορτς. Εναλλακτικά, οι ροζ γόβες της Stradivarius ταιριάζουν τέλεια με φορέματα σε mini ή midi μήκος είτε σε μονοχρωμίες είτε σε εντυπωσιακά μοτίβα.

Οι viral γόβες από τη Stradivarius

Get the item

Slingback γόβες Stradivarius
Slingback γόβες Stradivarius
Slingback γόβες Stradivarius
Slingback γόβες Stradivarius

Θα τις βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ