Follow us

Καγιά, Μενεγάκη, Τσιμτσιλή, Βίσση | Το handmade jacket που φοράνε οι celebrities και έχουμε λατρέψει

Ένα jacket, αμέτρητες celebrities - Πού θα βρούμε το πιο cool jacket του street style;

Καγιά, Μενεγάκη, Τσιμτσιλή, Βίσση | Το handmade jacket που φοράνε οι celebrities και έχουμε λατρέψει Courtesy of ZoeK

Τι κοινό έχουν η Βίκυ Καγιά, η Τάμτα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Μενεγάκη, η Έβελυν Καζαντζόγλου, αλλά και η Άννα Βίσση; Φοράνε όλες τους ένα jacket από το ελληνικό brand ZoeK που θέλουμε -και δεν το ξέραμε μέχρι που τις είδαμε και το ερωτευτήκαμε.

Τόσο οι Ελληνίδες όσο και οι celebrity stars του Hollywood αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για το καθημερινό styling. Αυτό το πιο ανεπιτήδευτο που φαίνεται τόσο εύκολο στο να δημιουργηθεί, αλλά ταυτόχρονα και τόσο cool. Αυτό, βασίζεται κυρίως σε κομμάτια που η κάθε μία μας έχει ήδη στην ντουλάπα της, αλλά και σε statement pieces που βάζουν την υπογραφή τους σε κάθε look, κάνοντάς το από βασικό, FASHION.

Καγιά, Μενεγάκη, Τσιμτσιλή, Βίσση | Το handmade jacket που φοράνε οι celebrities και έχουμε λατρέψει

Βρες το Sun Eye Jacket της Βίκυς Καγιά, εδώ.

Το handmade jacket λοιπόν, ναι αυτό το πολύ στιλάτο σε ύφος military με το χαρακτηριστικό κέντημα - ζωγραφιά στο πίσω μέρος δημιουργημένο από την καλλιτεχνική ομάδα του brand, που είδαμε να φορούν πολλές αγαπημένες celebrities είναι αυτό το κομμάτι που θα κάνει κάθε εμφάνισή μας λίγο πιο stylish. Είναι απαραίτητο για κάθε στιγμή του χρόνου, αφού μπορεί να φορεθεί και ως στοιχείο layering και ως κομμάτι πρωταγωνιστικό, γιατί συνδυάζεται εύκολα και με τα πάντα και γιατί παραμένει διαχρονικό και in όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το μαύρο Sun Eye Jacket της με τζιν παντελόνι και backpack σακίδιο, η Άννα Βίσση από την άλλη προτίμησε το Cosmic Hands Jacket με total black διάθεση, ενώ η Ελένη Μενεγάκη πόνταρε στην απλότητα του λευκού t-shirt συνδυασμένη με το χακί της Zeus Jacket. Από τα πιο αγαπημένα μας σύνολα ωστόσο ήταν αυτό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία τόλμησε να παντρέψει την cool αισθητική του Rainbow Eye Box Jacket με τον oversized χαρακτήρα ενός καθημερινού τζιν.

σταματίνα τσιμστιλή

Βρες το Rainbow Eye Box Jacket της Σταματίνας Τσιμτσιλή, εδώ.

Και θα αναρωτηθείτε- τι είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο jacket να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα; Μια λέξη θα πούμε: "personalized”, hand-painted και hand-embroidered. Πράγμα που σημαίνει… δεν θα το δείτε φορεμένο σε καμία άλλη! Γιατί πολύ απλά όλα τα σχέδια ζωγραφίζονται και κεντιούνται στο χέρι και αυτό τα κάνει μοναδικά, αφού κανένα δεν μπορεί να βγει ακριβώς το ίδιο. Επιπλέον, το jacket που θα επιλέξουμε μπορεί να έχει την προσωπική μας υπογραφή όπως το όνομα, το υποκοριστικό ή οποιαδήποτε φράση μας εκφράζει από την ZoeK.

Κάπως έτσι μπορούμε να καταλήξουμε με το ίδιο jacket που φόρεσε η Μενεγάκη μόνο που το δικό μας θα γράφει πάνω του το δικό μας όνομα.

ελένη μενεγάκη

Βρες το Zeus Jacket της Ελένης Μενεγάκη, εδώ

Τα personalized jackets είναι η νέα πολυτέλεια του fashion addict

Luxury fashion δεν σημαίνει απαραίτητα αστρονομικά ποσά, αλλά τάσεις και προτάσεις δημιουργημένες από το μηδέν με προσωπικό χαρακτήρα και ηχηρά μηνύματα. Και τα "μηνύματα” μέσω του στυλ είναι η νέα εμμονή, την οποία λατρεύουν τα πιο τολμηρά κορίτσια της μόδας. Πώς πετυχαίνει ένα τέτοιο style goal το συγκεκριμένο jacket; Πολύ απλά, φέροντας πάνω του την υπογραφή σας. Και τι πιο προσωπικό από το όνομα ή ακόμα και το nickname σας κεντημένο στην τσέπη του cool πανωφοριού.

Είσαι bohemian ψυχή; Λατρεύεις τις 70s λεπτομέρειες και τα παιδιά των λουλουδιών; Ή δηλώνεις "σκληροπυρηνική” και αποφεύγεις οτιδήποτε σχετίζεται με cute στοιχεία; Όποιο στυλ κι αν έχεις περάσει στον κόσμο, τα ZoeK jackets θα σε βοηθήσουν να δώσεις το μήνυμα ξεκάθαρα- "αυτή είμαι!”. Και αυτό θα το καταφέρουν μέσω της ζωγραφικής. Γιατί τα ZoeK πανωφόρια ζωγραφίζονται στο χέρι από τη σχεδιάστρια Ζωή Κέρος, η οποία πήρε το κομμάτι-φετίχ της και το εξέλισσε σε τέχνη. Εμπνεόμενη από την ελληνική παράδοση και από "το μάτι” που μας φυλάει από το μάτιασμα, από την boho αισθητική και την κροσέ τεχνική, από tribal prints και ζωηρά κρόσσια, η σχεδιάστρια "ζωγραφίζει” τη μόδα όπως μόνο εκείνη ξέρει πάνω στο πιο ευκολοφόρετο ρούχο και αποτυπώνει όμορφους κόσμους με μέσο της το πινέλο. Πόσο cool για να είναι αληθινό!

άννα βίσση

Βρες όλα τα jackets, εδώ

Ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα

Ονομάζεται Ζωή Κέρος και δηλώνει εθισμένη στα jackets. Αυτό που λατρεύει ωστόσο περισσότερο και από αυτά, είναι το σημείο μηδέν όπως δηλώνει και η ίδια. Η στιγμή που το όραμα γίνεται πραγματικότητα και η πιο δημιουργική της φαντασίωση πράγμα χειροπιαστό. Η ZoeK αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Τρέφοντας ιδιαίτερη αγάπη για το key-item της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα jackets, τα πήγε ένα βήμα παρακάτω με τα personality prints αλλά και ολόκληρη τη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από αυτά.

Η δημιουργός ποντάρει στη βιώσιμη μόδα και χρησιμοποιώντας υλικά eco-friendly και cruelty free προάγει την οικολογική συνείδηση μέσα από το καινοτόμο έργο της. Ωστόσο, επειδή και ο τομέας της μόδας αποτελεί βιομηχανία και ίσως την πιο σκληρή, η Ζωή καλείται να δείξει και την επιτυχημένη businesswoman που κρύβει μέσα της. Δεν είναι μόνο φρου-φρου κι αρώματα. Δεν είναι μόνο ένα χαρούμενο κορίτσι που αγαπά τη μόδα.

cele

Δημιούργησε το δικό σου personalized jacket της ZoeK, εδώ.

Τα style icons και οι celebrities φορούν ZoeK

Γιατί ξέρουν ποιες είναι και ξέρουν πως αυτά που θα φορέσουν πρέπει να δηλώνουν κάτι. Ωραία και τα βασικά ρούχα, αλλά αν δεν έχεις ένα statement κομμάτι που θα δέσει το outfit και θα το αναβαθμίσει σε "κάτι”, τότε δεν υπάρχει νόημα. Ακόμα και ένα συνηθισμένο τζιν παντελόνι αποκτά άλλη ουσία, προσθέτοντας από πάνω ένα jacket με το δικό σου μήνυμα. Σε όποια γραμμή κι αν το επιλέξεις, σε όποιο μήκος, χρώμα και υφή κι αν το προτιμάς. Γυναίκες με ταυτότητα που ξέρουν καλά ποιες είναι συνοδεύουν την καθημερινότητα τους με personality items από την ZoeK και λύνουν το αιώνιο δίλημμα του "τι να φορέσω σήμερα”. Φόρεσε ό,τι θέλεις, αλλά καν’ το δικό σου με ένα ρούχο που θα έχει την υπογραφή σου.

Γιατί είσαι one-of-a kind.

Βρες όλα τα jackets της ZoeK εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ