Follow us

Τα εμπριμέ φορέματα από τη Zara που θα φοράς από τώρα έως και το καλοκαίρι

Τα πιο stylish φορέματα για day to night εμφανίσεις

Τα εμπριμέ φορέματα από τη Zara που θα φοράς από τώρα έως και το καλοκαίρι Splash News / Ideal Images

Τα φορέματα είναι ένα αναπόσπαστο staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ιδιαίτερα τους ανοιξιάτικους αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες μας διευκολύνουν στο styling τους και στην καθημερινότητα μας. Επίσης μας χαρίζουν έξτρα πόντους κομψότητας και θηλυκότητας στις εμφανίσεις μας.

Τα φορέματα αυτή την εποχή μας προσφέρουν ποικιλία επιλογών για διαφορετικές εμφανίσεις στην καθημερινότητα μας. Πέρα από τα μονόχρωμα φορέματα είτε σε γήινους και ουδέτερους τόνους είτε σε πιο έντονες αποχρώσεις, η άνοιξη και το καλοκαίρι ενδείκνυνται για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας print σε διάφορες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας δημιουργώντας έτσι ενδιαφέροντα και stylish looks.

Τα εμπριμέ φορέματα είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο από μόνο του λόγω της ιδιαιτερότητας του pattern τους, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα με τα κατάλληλα αξεσουάρ να δημιουργήσουμε ένα look που αντικατοπτρίζει την αισθητική και το στιλ μας.

Mini, midi ή maxi, ένα εμπριμέ φόρεμα θα αναβαθμίσει τις ανοιξιάτικες αλλά και τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, καθώς τα patterns που διατίθενται στα αγαπημένα μας fashion houses μας προσφέρουν φρέσκες και stylish επιλογές.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα εμπριμέ φορέματα απο τη Zara που μπορείς να φορέσεις από τώρα έως και το καλοκαίρι.

Εμπριμέ φόρεμα με τούλι, Zara

Εμπριμέ φόρεμα με τούλι, Zara

Κοντό εμπριμέ φόρεμα, Zara

Κοντό εμπριμέ φόρεμα, Zara

Φόρεμα εμπριμέ patchwork, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ