Follow us

Ηλιανα Παπαγεωργίου | Το κόκκινο outfit της είναι ιδανικό για εντυπωσιακές ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Το κομψό και stylish look της

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Από τις αρχές της άνοιξης είχαμε ξεχωρίσει ποια χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν στα φετινά ανοιξιάτικα, αλλά και καλοκαιρινά, looks μας. Αποχρώσεις όπως το cobalt blue, το λιλά, το lime, το έντονο φούξια όπως και το έντονο κόκκινο ανήκουν στα χρώματα που παρουσίασαν οι οίκοι μόδας όπως και τα fashion brands στις επιδείξεις τους προτείνοντας τα ως τάσεις της σεζόν ενώ τα βλέπουμε να πρωτοστατούν στα street style looks των αγαπημένων μας it girls.

Ένα από τα χρώματα trends της σεζόν που έχει ξεχωρίσει, περισσότερο ίσως από τα άλλα, είναι το κόκκινο. Το έντονο και εντυπωσιακό χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι ιδανικό για να ανανεώσει τη διάθεση μας όπως και να αναβαθμίσει την εμφάνιση μας. Ταιριάζει εξίσου σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών αλλά και τους τόνους δέρματος καθιστώντας το μια ιδανική ανοιξιάτικη επιλογή.

Αν δεν είσαι σίγουρη για το πως να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου και τα σύνολα σου μπορείς για ένα ήπιο αποτέλεσμα να σετάρεις ένα κόκκινο blazer με λευκό top και denim παντελόνι ενώ για ένα περισσότερο bold αποτέλεσμα μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις ένα φόρεμα ή ένα jumpsuit σε έντονη κόκκινη απόχρωση.

Μια ολόσωμη φόρμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση επέλεξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εμφάνιση της στο πλατό του My style rocks στο οποίο είναι κριτής. Συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε μία jumpsuit με γιακά και κουμπιά στο top μέρος της και wide leg παντελόνα στο bottom. Το look της ολοκλήρωσε με metallic pointy γόβες και διακριτικά ασημένια κοσμήματα.

Δες την εμφάνιση της

Ένα one piece σε έντονη κόκκινη απόχρωση είναι μία από τις ιδανικότερες επιλογές για πολλές περιστάσεις αλλά και για day to night εμφανίσεις. Ένα φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα θα σου χαρίσουν έξτρα πόντους κομψότητας αλλά και ευκολία στο styling.

Κομμάτια για να αντιγράψεις το look της:

Κρεπ ολόσωμη φόρμα, H&M

Ολόσωμη φόρμα δέσιμο κοντό μανίκι, Mango

Φόρεμα από λινό με ζώνη, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ