Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το πρώτο bikini της για το φετινό καλοκαίρι

Το διαχρονικό και ταυτόχρονα επίκαιρο bikini της

Χριστίνα Μπόμπα Splash News / Ideal Image

Την άνοιξη, λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, είναι που αρχίζουμε να βάζουμε στο μυαλό μας τις πρώτες εξορμήσεις στη θάλασσα αλλά και τα πρώτα μπάνια που θα κάνουμε. Αναμενόμενο είναι όσο σκεφτόμαστε τη θάλασσα και τις εμφανίσεις μας στην παραλία, το πρώτο που σκεφτόμαστε να είναι το μαγιό που θα φορέσουμε. Όταν ακόμη δεν έχουμε μπει στους καλοκαιρινούς μήνες οι περισσότερες από εμάς εμπιστευόμαστε τα διαχρονικά σχέδια στα μαγιό τα οποία γνωρίζουμε ότι θα μας χαρίσουν στιλιστικούς πόντους αλλά και θα μας κολακεύουν.

Μία safe και all time classic επιλογή για όλα τα στιλ είναι αναμφίβολα το αγαπημένο bikini τριγωνάκι. Το συγκεκριμένο μαγιό δεν "κλέβει” την προσοχή λόγω της απλής γραμμής του ενώ αποπνέει έναν αέρα μινιμαλισμού και ξεγνοιασιάς. Για τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού η Μελίνα Νικολαϊδη όπως και η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξαν ένα triangle bikini. Η Μελίνα Νικολαϊδη επέλεξε ένα μαύρο κλασικό triangle bikini ενώ η Χριστίνα Μπόμπα προτίμησε μία πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του.

Συγκεκριμένα η influencer βρέθηκε στην Ιταλία για τη νέα καμπάνια της Calzedonia και το πρώτο μαγιό που φόρεσε για φέτος, όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν ένα triangle bikini σε έντονη κόκκινη απόχρωση, μία από τις πιο hot αποχρώσεις της σεζόν. Το καλοκαιρινό της look ολοκλήρωσε με ένα παρεό ίδιας απόχρωσης.

Δες την εμφάνιση της

Χριστίνα Μπόμπα | Το πρώτο bikini της για το φετινό καλοκαίρι
Χριστίνα Μπόμπα

Get the look

Μετακινούμενο Τρίγωνο Σουτιέν Μπικίνι Indonesia Eco, Calzedonia

Δετό Μπραζίλιαν Σλιπ Μπικίνι Indonesia Eco, Calzedonia

Σουτιέν Μπικίνι Τρίγωνο Απαλής Διαβαθμισμένης Ενίσχυσης Indonesia, Calzedonia

Ψηλό μπραζίλιαν σλιπ μπικίνι Indonesia Eco, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ