Μαρινιέρα | Πώς να φορέσεις με στιλ τις ρίγες αυτή την εποχή

Η μαρινιέρα έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίζει εύκολα κάθε minimal σύνολο

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η μαρινιέρα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διαχρονικά και all time classic patterns της γυναικείας γκαρνταρόμπας ενώ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα staples που πρέπει να έχει μία γυναίκα στη συλλογή της εάν επιθυμεί να δημιουργήσει μία time capsule wardrobe. Το κλασικό σχέδιο με τις οριζόντιες ρίγες, που πρώτη η Coco Chanel σύστησε, έχει εντυπωθεί στο μυαλό, και την γκαρνταρόμπα μας, ως ένα pattern με το οποίο θα δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα αλλά και κομψά σύνολα.

Η αγαπημένη μαρινιέρα είναι ένα από τα patterns που πλέον μπορούμε να βρούμε σε διαφορετικές εκδοχές, διατηρώντας παρ' αυτά τον κλασικό και φινετσάτο χαρακτήρα της. Πέρα από το κλασικό λευκό φόντο με γαλάζιες ρίγες, οι επιλογές στα χρώματα είναι πολλές με αρκετές παραλλαγές τόσο στο φόντο όσο και στα χρώματα ή στο μέγεθος των stripes. Ποικιλία υπάρχει ακόμη και στα κομμάτια τα οποία διατίθενται με μαρινιέρα πέρα από top: Φούστες, blazer, φορέματα, ζακέτες, παντελόνια και πουκάμισα είναι κάποιες από τις επιλογές που έχεις για να συνδυάσεις τη μαρινιέρα επίκαιρα αλλά και αρμονικά με το στιλ σου.

Φόρεσε ένα πουλόβερ ή ζακέτα με μαρινιέρα στους ώμους και συνδύασε το με maxi φούστα και sneakers για ένα elevated casual chic στιλ.


Ένας από τους πιο κλασικούς και κομψούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις είναι να φορέσεις το λευκό σου παντελόνι με ένα top μαρινιέρα. Ολοκλήρωσε το look σου με μία καμπαρντίνα ή denim jacket και sneakers ή flat mules ή loafers για ένα περισσότερο formal αποτέλεσμα.


Ένα πουλόβερ λεπτής πλέξης θα σε εξυπηρετήσει στις βραδινές εμφανίσεις σου αυτή την εποχή ενώ θα δώσει έναν updated τόνο στο πρωινό σου look.


Ένα σύνολο που μπορεί να σε εξυπηρετήσει σε όλες τις περιστάσεις της καθημερινότητας σου είναι αναμφίβολα το denim παντελόνι σου σε συνδυασμό με ένα top μαρινιέρα και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.


Μία cool και φρέσκια εκδοχή για να φορέσεις τη μαρινιέρα είναι με μία maxi slip φούστα, μία ιδανική επιλογή για τις βόλτες σου στην πόλη όσο και για τις εξορμήσεις σου.