Follow us

Βρήκαμε τα σορτς που θα φοράμε συνέχεια πριν μπει το καλοκαίρι

Τα σορτς που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Βρήκαμε τα σορτς που θα φοράμε συνέχεια πριν μπει το καλοκαίρι  street style Splash News / Ideal Images

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας το καλοκαίρι ως την εποχή όπου επιλέγουμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας σορτς. Η ιδέα ότι τα αγαπημένα και πολύ άνετα σορτς τα επιλέγουμε κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία, που μας ωθεί στην αναζήτηση ρούχων που μας κρατούν δροσερές. Αποκλείοντας όμως τα σορτς από την ανοιξιάτικη μας γκαρνταρόμπα, στερούμαστε αρκετά stylish και elevated looks με συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε κυρίως αυτή την εποχή.

Διαβάστε Επίσης

Οι τάσεις της μόδας όπως και οι γραμμές που μας προτείνουν τα αγαπημένα μας fashion brands, μας διευκολύνουν στο να δημιουργήσουμε κομψά και stylish outfits με ένα σορτς στο σύνολο μας χωρίς να φαινόμαστε "εκτός εποχής”. Το σορτς το οποίο είναι ιδανικό για αυτή την εποχή είναι λίγο πιο μακρύ από το κλασικό κοντό καλοκαιρινό σορτς και παραπέμπει σε σορτς – βερμούδα ενώ η ποικιλία σε γραμμές, σχέδια, υφάσματα αλλά και σχέδια στην αγορά μας δίνει τη δυνατότητα να το συνδυάσουμε όπως ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και την αισθητική μας.

Μπορείς να επιλέξεις ένα denim cargo σορτς, μία βερμούδα με πιέτες ή ένα ψηλόμεσο σορτς και να το σετάρεις με το αγαπημένο σου top, πουκάμισο ή πουλόβερ λεπτής ύφανσης. Το σύνολο σου μπορείς να ολοκληρώσεις, εάν ο καιρός το απαιτεί, με ένα ελαφρύ πανωφόρι όπως cardigan ζακέτα, denim jacket ή blazer.

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε.

Denim σορτς longline, Stradivarius

Βερμούδα πιέτες, Mango

Ντένιμ βερμούδα με πιέτες, Bershka

Βερμούδα από σύμμεικτο λινό, H&M

Σορτς ψηλόμεσο εμπριμέ με ζώνη Ocean Blue, ALE

Cargo low waist βερμούδα, Pull&Bear

Ντένιμ βερμούδα με ξέφτια, Pink Woman

Βερμούδα cargo parachute, Zara

Σορτς με πιέτες, Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ