Follow us

Δέκα ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα που θα αναβαθμίσουν τα party looks σου

Ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα with a twist για τις βραδινές σου εμφανίσεις

Δέκα ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα που θα αναβαθμίσουν τα party looks σου Splash News / Ideal Images

Μπορεί η λέξη πέδιλα να μας παραπέμπει σε καλοκαιρινούς μήνες, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα όμως, ειδικά εάν είναι μαύρου χρώματος, είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που με σωστό styling μπορούμε να φοράμε όλες τις εποχές του χρόνου στις βραδινές μας εμφανίσεις. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι από τα πιο θηλυκά και διαχρονικά παπούτσια που μπορεί να έχει στην γκαρνταρόμπα της μία γυναίκα.

Τα εν λόγω παπούτσια μπορούμε να τα βρούμε σε πολλές και διάφορες εκδοχές τους και να επιλέξουμε ανάλογα με το στιλ, την αισθητική αλλά και τα ρούχα με τα οποία σκοπεύουμε να τα συνδυάσουμε. Για τις βραδινές μας εμφανίσεις ή εάν η περίσταση είναι ένα party τότε τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα with a twist, που διατίθενται στα αγαπημένα μας fashion houses, είναι η καταλληλότερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε για να αναβαθμίσουμε το σύνολο μας.

Περισσότερο από ότι στα casual πρωινά looks, στα βραδινά σύνολα μας, ένα "σωστό” ζευγάρι παπούτσια μπορεί να απογειώσει το outfit μας ενώ αντίστοιχα ένα "λάθος” ζευγάρι μπορεί να το υποβαθμίσει. Στην έρευνα αγοράς που κάναμε ανακαλύψαμε τα πιο stylish ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα που θα αναβαθμίσουν τις βραδινές εμφανίσεις σου. Με φτερά, strass, metallic λεπτομέρειες ή ιδιαίτερα straps, οι επιλογές είναι πολλές.

Το σίγουρο είναι ότι λόγω του μαύρου χρώματος τους δεν πρόκειται να σε δεσμεύσουν στο σύνολο που θα επιλέξεις. Μπορείς να τα συνδυάσεις με minimal κομμάτια σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις για ένα κομψό outfit όπου το statement της εμφάνισης σου θα είναι τα πέδιλα σου. Από την άλλη μπορείς να δημιουργήσεις άφοβα ένα statement outfit συνδυάζοντας τα μαύρα πέδιλα σου με έντονα χρώματα, floral prints ή εμπριμέ, όλα ταιριάζουν απόλυτα.

Σατέν πέδιλα στιλέτο NINE WEST, Haralas

Πέδιλα με τακούνι και γυαλιστερά λουράκια, Bershka

Πέδιλα στιλέτο διακοσμημένα με strass, Envie Shoes

Πέδιλα τακούνι μεγάλο λουλούδι, Mango

Σανδάλια Guess Syivia, Answear

Μαύρα πέδιλα, Η&Μ

Δερμάτινα πέδιλα με τακούνι και λεπτομέρεια αλυσίδα, Massimo Dutti

Μαύρο σατέν πέδιλο Lara Conte Madrid, Tsakiris Mallas

Πέδιλα με στρας, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ