Follow us

Denim jacket | Οι πιο updated τρόποι για να φορέσεις το απαραίτητο πανωφόρι της άνοιξης

Πώς να συνδυάσεις το must have jacket της σεζόν για stylish σύνολα

Denim jacket | Οι πιο updated τρόποι για να φορέσεις το απαραίτητο jacket της άνοιξης  street style Splash News / Ideal Images

Ακόμα και εάν κάποιος δεν παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας ανά τις σεζόν, σίγουρα κάποια trends είναι δύσκολο να τα αγνοήσει. Μία από αυτές τις τάσεις που κάνουν ηχηρή και έντονη την παρουσία τους φέτος είναι η τάση των denim. Τη συγκεκριμένη τάση είναι δύσκολο κανείς να μην την παρατηρήσει τόσο λόγω των πολλών και διαφόρων street style looks των αγαπημένων μας fashionistas όσο και λόγω της ποικιλίας σε denim items. Το αγαπημένο ύφασμα διατίθεται σε denim παντελόνια κάθε χρώματος και γραμμής, jackets, γιλέκα, φούστες όπως και φορέματα ενώ ποικιλία βρίσκουμε και σε denim αξεσουάρ όπως τσάντες, παπούτσια αλλά και αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Χωρίς αμφιβολία εάν επιθυμείς να εντάξεις το denim trend στις εμφανίσεις σου, πέρα από το denim παντελόνι σου, μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι να επενδύσεις σε ένα denim jacket. Το τζιν jacket πέρα της πρακτικότητας και της άνεσης που μπορεί να σου προσφέρει είναι ιδανικό για να αναβαθμίσει το σύνολο σου είτε επιλέξεις να το φορέσεις πρωί είτε για την απογευματινή ή βραδινή σου βόλτα.

Παρακάτω σου προτείνουμε τα πιο κομψά και stylish combo που μπορείς να δημιουργήσεις με το must have jacket της φετινής άνοιξης.

Δοκίμασε το denim on denim! Ένας από τους πιο stylish και επίκαιρους τρόπους να συνδυάσεις το τζιν jacket σου είναι με denim παντελόνι. Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα cool και άνετο outfit επέλεξε κομμάτια σε loose γραμμή.


Συνδύασε το denim jacket σου με denim άλλης απόχρωσης για ένα playful και stylish σύνολο.


Φόρεσε ένα oversized denim jacket με σορτς και T-shirt.


Συνδύασε denim jacket με denim παντελόνι ίδιας απόχρωσης και τόνου και φόρεσε το jacket μέσα από το παντελόνι για ένα denim jumpsuit look. Επέλεξε ένα ζευγάρι statement παπούτσια για να αναβαθμίσεις το σύνολο σου.


Φόρεσε το denim jacket σου με cargo παντελόνι και συνδύασε σε ένα look δύο hot τάσεις της σεζόν.


Το denim jacket μπορεί να φωτίσει ένα total black look σου κάνοντας το να δείχνει περισσότερο ανοιξιάτικο.


Φόρεσε το στην βραδινή σου έξοδο με μαύρη wide leg παντελόνα και statement παπούτσια για ένα casual chic outfit.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ