Τα βραδινά πέδιλα από τη Mango που έχουν γίνει ανάρπαστα

Τα πέδιλα που δεν θα αποχωριστείς φέτος το καλοκαίρι στις βραδινές εμφανίσεις σου

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας αναμφίβολα το outfit μας είναι αυτό που καθορίζει στον μεγαλύτερο βαθμό την εμφάνιση μας, τα παπούτσια όμως που θα επιλέξουμε είναι αυτά που θα δώσουν την τελική πινελιά που χρειάζεται το σύνολο μας για να απογειωθεί. Είναι γνωστό, αλλά σίγουρα κι' εσύ θα έχεις παρατηρήσει πως το ζευγάρι παπούτσια με τα οποία θα ολοκληρώσουμε το σύνολο μας μπορεί είτε να απογειώσει το outfit μας είτε να το "χαντακώσει” εάν τα παπούτσια δεν ταιριάζουν και τόσο.

Ένας από τους πιο safe τρόπους για να βεβαιωθείς πως τα παπούτσια σου δεν θα υποβιβάσουν στο ελάχιστο το σύνολο σου είναι να επιλέγεις να επενδύεις σε κομμάτια τα οποία είναι διαχρονικά αλλά και πασπαρτού. Αυτοί είναι και κάποιοι από τους λόγους που τα δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουριά από τη Mango που θα δεις παρακάτω έχουν γίνει ανάρπαστα και διατίθενται τα τελευταία τεμάχια.

Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε nude απόχρωση είναι ιδανικό για να συνδυαστεί κομψά με οποιοδήποτε outfit επιλέξεις. Μπορείς να το φορέσεις με μονοχρωματικό look σε γήινες, ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις είτε με ένα σύνολο έντονου χρώματος για ένα περισσότερο bold αποτέλεσμα. Το minimal σχέδιο τους όπως και το nude χρώμα τους τα καθιστούν επίσης ιδανικά για να ολοκληρώσουν το σύνολο σου σε περίπτωση που έχεις επιλέξει ένα floral ή εμπριμέ print.

Δες τα πέδιλα εδώ

Δερμάτινα σανδάλια με τακούνι και λουριά, Mango