Follow us

Αυτό είναι το brand στο οποίο πρέπει να στραφείς για τα καλοκαιρινά casual looks σου

Η Dirty Laundry έχει κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης μας για πολλούς λόγους

MissBloom TEAM
Courtesy of Dirty Laundry

Λίγο πριν την αρχή μίας νέας εποχής του χρόνου, του καλοκαιριού, οι περισσότερες από εμάς αντιλαμβανόμαστε ότι η γκαρνταρόμπα μας χρειάζεται μία ανανέωση με νέα κομμάτια που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες μας όπως και θα μας παρέχουν την άνεση, την πρακτικότητα αλλά και το στιλ που επιθυμούμε. Και ενώ οι ρυθμοί της καθημερινότητας μοιάζουν να επιταχύνονται διαρκώς, είναι σημαντικό να αισθανόμαστε όμορφα με ό, τι φοράμε έτσι ώστε να μπορούμε να φέρνουμε δυναμικά και με καλή διάθεση εις πέρας τις πολυάσχολες ημέρες μας.

Η άνεση αποτελεί στοιχείο -κλειδί για τα casual looks της καθημερινότητας το καλοκαίρι και το brand το οποίο είναι το κατάλληλο για να στραφούμε για ένα casual σύνολο είναι χωρίς αμφιβολία η Dirty Laundry. H Dirty Laundry καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες για στιλ σε relaxed γραμμές, έτσι ώστε να είμαστε άνετες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αυτό είναι το brand στο οποίο πρέπει να στραφείς για τα καλοκαιρινά casual looks σου

Στην πόλη όπως και στις εξορμήσεις μας στη φύση ή στις καλοκαιρινές μας διακοπές, είναι σημαντικό να αισθανόμαστε άνετα και ο εαυτός μας, κάτι που η νέα συλλογή της Dirty Laundry μας δίνει τη δυνατότητα να αισθανθούμε.

Courtesy of Dirty Laundry

Η Dirty Laundry είναι γνωστή για τα cool t-shirts, τα hoodies, τα άνετα παντελόνια και τις βερμούδες της όπως και για τη γοητευτική και φρέσκια γκάμα αποχρώσεων που μπορούμε να τα αποκτήσουμε. Η Dirty Laundry έχει ενσωματώσει πλέον στις συλλογές της και αρκετά πιο σοφιστικέ -αν και πάντα casual και διαχρονικά- κομμάτια, όπως τα κοντομάνικα πουκάμισα (μονόχρωμα ή με πρωτότυπα prints), αλλά και τα ελαφριά πανωφόρια για τις πιο δροσερές καλοκαιρινές βραδιές.

Courtesy of Dirty Laundry

Διαχρονικά αν και μοντέρνα, μίνιμαλ αν και ξεχωριστά, σε γήινους τόνους ή pal χρωματισμούς, τα ρούχα της Dirty Laundry σε κερδίζουν με την πολυμορφικότητα των συνδυασμών που προσφέρουν και το ξεκάθαρο μήνυμά τους: premium casualwear, φτιαγμένο από απαλά high-quality 100% βαμβακερά υφάσματα σε genderless σχέδια χωρίς υπερβολές, για να ντύσουν (και να εξυπηρετήσουν στην καθημερινότητά τους) ανθρώπους με αυτοπεποίθηση και προσωπικό γούστο.

Εξερευνήστε τη νέα συλλογή SS 2023 στο e-shop της Dirty Laundry: www.dirtylaundry.gr

Σημεία πώλησης:

Flagship Store | Λεωφ. Δημ. Αγγ. Μεταξά 18, Γλυφάδα
Mediterranean Cosmos | 11ο χλμ εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, επίπεδο 1, Θεσσαλονίκη
Attica Golden Hall | Λεωφ. Κηφισίας 37Α, 3ος Όροφος, Μαρούσι
Attica City Link | Πανεπιστημίου & Αμερικής 4, Αθήνα
Attica The Mall Athens | Ανδρ. Παπανδρέου 35, Ισόγειο, Μαρούσι
Attica Τσιμισκή | Τσιμισκή 48-50, 3ος Όροφος, Θεσσαλονίκη
Factory Outlet | Πειραιώς 76, Ισόγειο, Αθήνα
Σε επιλεγμένες Boutique σε όλη την Ελλάδα
Online στο: www.dirty-laundry.gr


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr