Follow us

Πουκάμισο + τζιν | Η Νίκη Θωμοπούλου αναβάθμισε το πιο minimal look με τον πιο έξυπνο τρόπο

Το κομψό και διαχρονικό look που έκανε επίκαιρο η Νίκη Θωμοπούλου με τα σωστά αξεσουάρ

Πουκάμισο + τζιν | Η Νίκη Θωμοπούλου αναβάθμισε το πιο minimal look με τον πιο έξυπνο τρόπο NDP Photo Agency

Η επιστροφή της minimal αισθητικής στα φετινά trends είναι σίγουρα κάτι που έχει χαροποιήσει αρκετές γυναίκες, τόσο εκείνες που ήταν ανέκαθεν λάτρεις του minimalism όσο και εκείνες που επιθυμούν το ντύσιμο τους να είναι επίκαιρο με τις τάσεις της μόδας, και το trend της "απλότητας” τις έχει διευκολύνει στην επιλογή outfit. Σίγουρα το να επιλέξουμε ένα αισθητικά απλό και ήπιο σύνολο μας "λύνει” τα χέρια σε πολλές περιστάσεις που είτε δεν έχουμε χρόνο να επενδύσουμε στην επιλογή του outfit μας, είτε είναι μία από τις "δεν έχω τι να βάλω” μέρες που περνάμε ανά φάσεις.

'Ενα minimal look που συνδυάζει staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι αναμφίβολα μία από τις πιο κομψές αλλά και ασφαλείς επιλογές για να είμαστε φινετσάτες. Κάτι που κάνει σίγουρα ένα minimal σύνολο ενδιαφέρον, ξεχωριστό όπως και επίκαιρο είναι η προσθήκη αξεσουάρ που ταιριάζουν με το στιλ και την αισθητική μας. Λόγω των ουδέτερων ή γήινων αποχρώσεων που χαρακτηρίζουν τον μινιμαλισμό μπορείς είτε να επιλέξεις να διατηρήσεις ένα ήπιο αποτέλεσμα στο σύνολο σου φορώντας διακριτικά κοσμήματα, είτε να προσθέσεις τα αξεσουάρ που επιθυμείς για να το μετατρέψεις σε ένα περισσότερο bold ή χρωματιστό outfit δίνοντας έναν παιχνιδιάρικο τόνο.

Την έμπνευση για να αναβαθμίσουμε με έξυπνο τρόπο ένα από τα πιο κλασικά αλλά και minimal γυναικεία σύνολα, που είναι το λευκό πουκάμισο με denim παντελόνι, μας έδωσε η Νίκη Θωμοπούλου. Στην πρόσφατη εμφάνιση της στο event του brand Caroline Svedbom, η Νίκη Θωμοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα oversized λευκό πουκάμισο και μπλε denim παντελόνι, το look της ολοκλήρωσε με crossbody bag Jacquemus σε έντονη μωβ απόχρωση και head piece σε παρόμοιο χρώμα.

Δες την εμφάνιση της

Πουκάμισο + τζιν | Η Νίκη Θωμοπούλου αναβάθμισε το πιο minimal look με τον πιο έξυπνο τρόπο

Για ένα επίκαιρο και άκρως ανοιξιάτικο minimal look επέλεξε όπως η Νίκη Θωμοπούλου να το εμπλουτίσεις επιλέγοντας pop of color αξεσουάρ στις hot trends αποχρώσεις της φετινής άνοιξης. Μπορείς να επιλέξεις τσάντες σε έντονο χρώμα, headpieces, scrunches ή κάποιο statement κόσμημα, ανάλογα με το τι ταιριάζει στο στιλ σου αλλά και στην περίσταση.

Τσάντα χερούλι αλυσίδα, Mango

Τουρμπάνι σατινέ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ