Follow us

Σοφία Καρβέλα | Προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο για να συνδυάσεις το blazer την άνοιξη

Έκανε τη διαφορά ξεφεύγοντας λίγο από τον κλασικό συνδυασμό "blazer-sneakers".

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα Instagram

Τα blazers και τα σακάκια κάθε είδους, όπως επίσης και τα κουστούμια σε διάφορα χρώματα, είναι ίσως μία από τις κορυφαίες τάσεις των τελευταίων σεζόν, που δεν φαίνεται να φεύγει σύντομα από το προσκήνιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι διασημότερες fashionistas αλλά και οι πιο καλοντυμένες celebrities τα τιμούν συνεχώς, σε κάθε περίσταση, ακόμα και στις καθημερινές εμφανίσεις τους.

Πώς θα αναβαθμίσεις ένα casual look με T-Shirt & jeans όπως η Σοφία Καρβέλα

Έτσι και η Σοφία Καρβέλα, που αναμφίβολα έχει άποψη και ιδιαίτερη αίσθηση του στιλ, πρότεινε έναν εναλλακτικό τρόπο για να συνδυάσεις το blazer σου (oversized και μη). Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα συνδύασε το γαλάζιο skinny τζιν της με ένα γκρι λεπτό πουλόβερ, ένα σκούρο καφέ YSL σακάκι με μεγάλα, χρυσά κουμπιά αλλά και ψηλές, μπλε μπότες του οίκου Chloé. Ολοκλήρωσε το look της με ρετρό γυαλιά ηλίου και μια σειρά από χρυσά κρεμαστά στον λαιμό της.

Έτσι, ξέφυγε λίγο από το συνηθισμένο mix & match που βλέπουμε συχνά στο street style, που είναι το blazer ή το κουστούμι με sneakers, και προτείνει να το συνδυάσεις με μπότες (ή και biker boots, θα συμπληρώσουμε εμείς), ιδίως τις πιο βροχερές ή κρύες ημέρες της άνοιξης.

Δες την εμφάνιση:

Σοφία Καρβέλα | Προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο για να συνδυάσεις το blazer την άνοιξη
σοφία καρβέλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ