Follow us

Πρόβα για το μέλλον | Οι κρυφές λεπτομέρειες της "βασιλικής" εμφάνισης της Kate Middleton

Οι συμβολισμοί πίσω από το outfit της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Θα μπορούσε να αποτελεί μία πρόβα για το μέλλον. Η Kate Middleton ως σύζυγος του διαδόχου πρίγκιπα William θα βρεθεί κάποια στιγμή στη θέση που βρέθηκε σήμερα η βασίλισσα Καμίλα, και ήδη μας έδωσε μία γεύση για το πόσο εντυπωσιακή θα είναι ως βασίλισσα. Το look που επέλεξε για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου δεν θα μπορούσε παρά να αντανακλά την υψηλόβαθμη θέση της στη βασιλική οικογένεια και το ισχυρό status της, και ήταν ασφαλώς γεμάτο συμβολισμούς.

Η Kate Middleton προσήλθε στο Westminster Abbey συνοδεύοντας τον πρίγκιπια William, ενώ τους ακολουθούσαν τα δυο μικρότερα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis [ σ.σ. o Πρίγκιπας George είχε τον ρόλο του Page of Honour και προσήλθε νωρίτερα στην τελετή, συνοδεύοντας τον παππού του]. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε μία βασιλική ρόμπα, και συγκεκριμένα τον μανδύα του τάγματος Royal Victorian Order. Η επιλογή δεν είναι τυχαία καθώς η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ την είχε χρίσει από το 2019 Dame Grand Cross του Royal Victorian Order, που σημαίνει ότι η Kate έχει το δικαίωμα να φοράει τους μανδύες του συγκεκριμένου τάγματος. Ο μανδύας της είναι κατασκευασμένος από σκούρο μπλε σατέν μεταξωτό ύφασμα και φέρει τα χρώματα της Union Jack (μπλε, λευκό και κόκκινο). Το μήκος της είναι μάξι, διαθέτει κουκούλα και ένα κεντημένο στο χέρι διακριτικό σήμα.

Αυτό που κρυβόταν κάτω από τον μανδύα, ήταν το ιβουάρ μεταξωτό μάξι φόρεμα που σχεδίασε για εκείνη ο αγαπημένος της οίκος, Alexander McQueen. To φόρεμά της είναι κεντημένο με ασημί μεταλλικές ράβδους, κλωστές και κρυστάλλους σχηματίζοντας διάφορα φυτά και άνθη με αναφορές στα κράτη - μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το φόρεμά της αποτελεί έναν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ που στη δική της στέψη, το 1953, είχε επίσης φορέσει ένα φόρεμα με κεντημένα φλοράλ μοτίβα με αναφορές στις χώρες του βασιλείου της. Επίσης, όπως και η Kate Middleton τώρα, και η Ελισάβετ είχε στραφεί στον σχεδιαστή του νυφικού της, Norman Hartnell, για να το φόρεμα της τελετής στέψης. Η Kate Middleton είχε φορέσει νυφικό του Alexander McQueen στον γάμο της το 2011.

Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ