Ελένη Βουλγαράκη | Φόρεσε το denim παντελόνι της όπως θέλουμε να το φορέσουμε σε μία βραδινή έξοδο

Το girly look που θέλουμε να αντιγράψουμε στην βραδινή μας έξοδο

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η τάση των denim φαίνεται να είναι η κυρίαρχη τάση για φέτος, καθώς τόσο τους ανοιξιάτικους μήνες που διανύσαμε είδαμε να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των trends. Κάτι που παρατηρήσαμε τόσο από τα street style looks των fashion it girls όσο και από τις επιλογές στα αγαπημένα μας fashion brands.

Η τάση που θέλει το αγαπημένο denim ύφασμα να "υπάρχει” σχεδόν σε κάθε look μας, είτε ως κομμάτι του outfit είτε ως αξεσουάρ που το συμπληρώνει, μας προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση και τρόπους για να δημιουργήσουμε κομψά και επίκαιρα looks κατάλληλα για κάθε περίσταση, πρωινή αλλά και βραδινή.

Και ενώ οι περισσότερες έχουμε στο μυαλό μας πως το denim ύφασμα μάς εξυπηρετεί καλύτερα τα πρωινά μας looks, με σωστό styling μπορεί να φορεθεί με μεγάλη στιλιστική επιτυχία και σε μία βραδινή μας έξοδο. Η denim on denim επιλογή είναι η δημοφιλέστερη του trend ενώ μπορούμε επίσης να επιλέξουμε τα επόμενα hot κομμάτια της τάσης όπως ένα φόρεμα ή μία τζιν φούστα. Για μία λαμπερή βραδινή εμφάνιση, αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο επίκαιρες αλλά και safe επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι να συνδυάσεις το denim παντελόνι σου με ένα εντυπωσιακό top όπως η Ελένη Βουλγαράκη.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος επέλεξε να συνδυάσει το wide leg denim παντελόνι της με λευκό crop top με βολάν. Το λευκό crop top που επέλεξε για να συνδυάσει το denim παντελόνι της είναι ένα πολύ ωραίο combo για μία φρέσκια και girly βραδινή εμφάνιση.

Δες την εμφάνιση της

Εάν επιλέξεις να φορέσεις για την βραδινή σου έξοδο ένα crop top με βολάν και το τζιν παντελόνι σου, μπορείς ως πανωφόρι να επιλέξεις ένα blazer σε ουδέτερη απόχρωση ή με έντονο χρώμα για ένα περισσότερο bold outfit. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, πλατφόρμες ή πέδιλα.

Κοντομάνικο κοντό τοπ με λινό και σούρες, Bershka

Top με ασύμμετρη τιράντα, Stradivarius

Μπλούζα με έναν ώμο και βολάν, H&M