Follow us

Πώς να ντυθείς τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία | Looks για να πάρεις ιδέες

Η έμπνευση που χρειάζεσαι για αυτές τις ημέρες

Πώς να ντυθείς τώρα που ανεβαίνει η θερμοκρασία | Looks για να πάρεις ιδέες street style Splash News / Ideal Images

Την άνοιξη μπορεί να δυσκολευόμαστε περισσότερο από ότι άλλες εποχές με την επιλογή του outfit που θα επιλέξουμε, τον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό παίζει χωρίς αμφιβολία η θερμοκρασία που κάποιες μέρες είναι αρκετά ψηλά και άλλες αρκετά χαμηλά. Ως αποτέλεσμα μπερδευόμαστε για το ποια είναι η καταλληλότερη επιλογή που θα μας κρατήσει άνετες.

Έπειτα από τις συννεφιασμένες μέρες του Μαϊου και τη χαμηλή θερμοκρασία, αυτές τις ημέρες παρατηρούμε μία άνοδο της θερμοκρασίας που μας θυμίζει καλοκαίρι, φυσικό επακόλουθο είναι να επικρατεί μία σύγχυση στο μυαλό αλλά και την ντουλάπα μας. Σε περίπτωση που πιστεύεις ότι είναι ακόμα σχετικά νωρίς για να κατεβάσεις τα καλοκαιρινά, τα ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου θα σε εξυπηρετήσουν για να σε κρατήσουν δροσερή αλλά και κομψή αυτές τις ημέρες.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks για να πάρεις ιδέες για τις εμφανίσεις σου.

Είναι η κατάλληλη εποχή για να φορέσεις το καλοκαιρινό κοστούμι σου. Το σορτς - βερμούδα πρόκειται να σε κρατήσει δροσερή ενώ το blazer θα ισορροπήσει με την εποχή που διανύουμε. Μη φοβηθείς να το συνδυάσεις με sling back mules ή πέδιλα.


Φόρεσε το cargo παντελόνι σου με ένα T-shirt, tank top ή crop top.


Για ένα απλό και καθημερινό look όπου δεν είσαι σίγουρη για το αν θα κρυώνεις μετά ή όχι επέλεξε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και T-shirt. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα cardigan δεμένο στους ώμους σου.


Φόρεσε ένα denim top και συνδύασε το με μία midi ή maxi denim φούστα δημιουργώντας ένα επίκαιρο, ανοιξιάτικο όπως και δροσερό σύνολο.


Φόρεσε το αγαπημένο σου maxi ή midi φόρεμα σε έντονο χρώμα και συνδύασε το με loafers, flat mules ή κομψά sneakers.


Για τις ζεστές μέρες στο γραφείο μπορείς να επιλέξεις ένα denim παντελόνι και να το σετάρεις με ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα ή σε γήινη απόχρωση, όποιο και να επιλέξεις, το look σου θα είναι επίκαιρο. Ολοκλήρωσε το outfit σου με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή sneakers.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ