Η Νάντια Ράπτη με το καλοκαιρινό κοστούμι που θέλουμε να φοράμε από τώρα έως και το καλοκαίρι

Το two piece της σχεδιάστριας μας έδωσε έμπνευση για τις πιο κομψές και επίκαιρες εμφανίσεις

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι τάσεις της φετινής άνοιξης δίνουν πολλές επιλογές για να εμπλουτίσουμε τα καθημερινά μας looks με πολλά διαφορετικά είδη στιλ που ταιριάζουν στην αισθητική μας ή να κάνουμε mix & match των trends για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που περισσότερο μας εκφράζει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας κυρίαρχης τάσης που βλέπουμε σε αρκετές εκδοχές της είναι η τάση του lady boss look που πετυχαίνεται με ένα κοστούμι.

Είναι εύκολο να αντιληφθεί κάνεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζουν τα κοστούμια στα trends της φετινής σεζόν, αρκεί να ρίξει μια ματιά είτε στα street style looks των fashionistas είτε στις πολλές επιλογές που παρέχουν τα αγαπημένα μας fashion brands. Το αγαπημένο two piece κυριαρχεί τόσο σε έντονα color blast χρώματα αλλά και σε παστέλ αποχρώσεις. Η τάση που θέλει τα minimal των 90s να πρωταγωνιστούν ταιριάζει απόλυτα με το staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας γι’αυτό και οι επιλογές σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις είναι εξίσου πολλές.

Φτάνοντας όμως προς το τέλος της άνοιξης και με την σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας η μόδα θέλει τα κοστούμια να είναι επίκαιρα αλλά και updated και τους καλοκαιρινούς μήνες με τα... καλοκαιρινά κοστούμια. Το καλοκαιρινό two piece δημιουργείται από ελαφρύτερα υφάσματα όπως το λινό ενώ αποτελείται από σορτς ή βερμούδα και blazer, πουκάμισο ή γιλέκο.

Ένα από τα πιο κομψά καλοκαιρινά κοστούμια από τη νέα της συλλογή είδαμε να φοράει η Νάντια Ράπτη σε φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα η σχεδιάστρια φόρεσε μια βερμούδα σε loose γραμμή και απόχρωση terracotta και ασορτί πουκάμισο εξίσου σε loose γραμμή και απόχρωση terracotta τα οποία συνδύασε με λευκό tank top.

Δες την εμφάνιση της

Ένα καλοκαιρινό κοστούμι είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις day to night εμφανίσεις σου όπως και για να το φορέσεις σε μια βάφτιση ή έναν γάμο. Συνδύασε το με ένα T-shirt, crop top ή tank top, όπως και με τα flat ή με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα, ταιριάζει υπέροχα!

Sundazed shirt dress terracota, Nadia Rapti

Sundazed vermuda terracota, Nadia Rapti

Λινό γιλέκο, Zara

Λινή βερμούδα, Zara

Μονόπετο σακάκι, Η&Μ

Σερζέ βερμούδα, Η&Μ