Follow us

Mugler H&M | Τα ωραιότερα looks των Ελληνίδων celebrities στο party για το λανσάρισμα της νέας συλλογής

Τα goth glam looks των celebrities από τη συνεργασία Mugler H&M

Mugler H&M | Τα ωραιότερα looks των Ελληνίδων celebrities στο party για το λανσάρισμα της νέας συλλογής NDP Photo Agency

Ένα εντυπωσιακό party πραγματοποιήθηκε εχτές το βράδυ στο Ωδείο Αθηνών με αφορμή το λανσάρισμα της νέας designer συνεργασίας Mugler H&M. Oι λαμπεροί προσκεκλημένοι και οι fashion ambassadors του brand έδωσαν το παρών φορώντας total looks ή κομμάτια από τη νέα συλλογή που περιμένουμε με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα αποκλειστικά στο κατάστημα της Ερμού 54 και στο hm.com στις 11 Μαϊου 2023.

Η συλλογή, με την υπογραφή του δημιουργικού διευθυντή του Mugler, Casey Cadwallader, περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά ενδύματα όπως και αξεσουάρ, ενώ περικλείει την ουσία Mugler. Η συλλογή, που αντανακλά απόλυτα τη φιλοσοφία του οίκου, εστιάζει στα θέματα που κυριαρχούν σήμερα στη μόδα, θέματα όπως η θετικότητα του σώματος, η ρευστότητα του φύλου, η ελευθερία έκφρασης όπως και το τολμηρό και ακαταμάχητο στιλ.

Το event που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8/5 περιελάμβανε μόδα, μουσική και χορό με τους καλεσμένους να παίρνουν μία πρώτη ματιά της εντυπωσιακής συλλογής πριν το επίσημο λανσάρισμα της. Στη συνέχεια η Τάμτα, η κεντρική ambassador της συνεργασίας στην Ελλάδα, ανέβηκε στην σκηνή όπου και τραγούδησε τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της όπως και μία νέα έκδοση του τραγουδιού "Music Sounds Better With You”, ειδικά για τον εορτασμό της συνεργασίας.

Παρακάτω οι celebrities που ξεχώρισαν με το στιλ τους φορώντας κομμάτια από τη νέα συλλογή

Ευγενία Σαμαρά

Τόνια Σωτηροπούλου

Γιώργος Καράβας, Ραφαέλλα Ψαρρού

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Έλενα Γαλυφα

Κάτια Ταραμπάνκο

Τάμτα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Natasha Kay

Σοφία Χατζηπαντελή

Ραμόνα Βλαντή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ